Digidexo.com

Hvordan bli kvitt en dårlig holdning

Hvordan bli kvitt en dårlig holdning


En dårlig holdning kan sabotere ethvert håp om å lykkes. I stedet for håper at din holdning vil endre seg, er det viktig å jobbe med dine tankeprosesser og dine omgivelser for å proaktivt forbedre din holdning.

Velg dine venner med omhu

Holdning kan være smittsom, så henger rundt med folk som alltid klager kan ta med din holdning ned også. Dette er på grunn av speil nevroner, eller nerveceller som reagerer på å se en bestemt type atferd ved å reagere som om watcher ble faktisk utfører atferden, forklare naturopathic leger James og Debra Rouse i sin bok, "Think, Eat, Flytt, Thrive: Practice for en Awesome Life. " Omgi deg med mennesker som har en positiv holdning, og du vil finne deg selv mer oppløftet også.

Se på det store bildet

Du kan faktisk endre måten du viser en situasjon ved å bevisst leter etter det store bildet. Når du finner deg selv i en vanskelig eller ubehagelig situasjon, prøv å oppsøke en leksjon som du kan lære fra scenario. Også, holde bredere mål i bakhodet slik at du kan se hvordan de tilsynelatende meningsløse detaljer vil til slutt ta deg mot målet ditt. Å gjøre dette kan gi deg en følelse av tilfredshet i detaljene, siden du vil forstå at de vil føre til en verdig slutt.

Express Takknemlighet

Det er naturlig for folk å fokusere på problemer - på det negative som skjer i livet. Fokusere på følelsen takknemlig for hva du har i stedet for sår for alle at du ikke har. For eksempel, i stedet for å fokusere på det faktum at bilen brøt sammen og du sitter fast på siden av veien, fokus på hvor glad du er for at det ikke er helle eller iskaldt mens du venter på bergingsbil. I stedet for harping på det faktum at din kollega ikke forstår deg, fokusere på hvor heldig du er som har ekte venner som gjør. Holde en takknemlighet journal og oppdatere den daglig kan hjelpe deg til å fokusere på alt det du kan være takknemlig for, som kan forbedre din holdning.

Praksis Meditasjon

Bor "mindful", eller klar over dine tanker og indre følelser, kan bidra til bedre stressnivået og din holdning til livet. For å skape oppmerksomhet, prøv meditasjon, der du bare setter pris på deg selv som du er, uten noe behov for endring. Det kan være nyttig å sitte med bena i kors på en behagelig overflate, lytte til pusten din, eller sakte telle til hundre for å hjelpe kroppen din slappe av. Meditere for noen få minutter om morgenen og kvelden kan hjelpe deg rebound fra midlertidige tilbakeslag og gå videre.