Digidexo.com

Måter å erstatte Butter

Måter å erstatte Butter


Smør er et melkeprodukt laget av fermentert melk og fløte består av smørfett, melk, vann og proteiner. Det er i hovedsak mettet fett og en betydelig kilde til kolesterol. Av denne grunn, helsebevisste og de som har risiko for hjertesykdom bruke andre produkter i stedet for smør. Det er et utvalg av smørerstatninger, inkludert margarin, oljer, frukt pureer og til og med avokado. Disse produktene tilbyr måter å erstatte smøret, enten i matlaging, baking, spredning eller dipping.

Margarin

Margarin er sannsynligvis den beste know og mye brukt erstatning for smør. Den inneholder ingen kolesterol fordi det er laget av oljer og er høyere i flerumettet og enumettet fett, som anses "godt" fett. Imidlertid inneholder noen margarin også trans fett, noe som bidrar til forhøyede kolesterolnivåer. Velge tub margarin over stokk variasjon kan redusere transfett i kostholdet; Generelt inneholder mer solid margarin den mest trans fett. Margarin er brukt som en spredning og i matlaging og baking i stedet for smør.

Oljer

Oljer som oliven, nøtter, virgin kokos og linfrø er sunnere alternativer til smør for matlaging. Oljene inneholder fett, men de er sunnere typer fett, som enumettet og flerumettet. Disse typer fett bidra til å forbedre kolesterolnivået i blodet. De inneholder også fettsyrer, slik som omega 6, omega 9 og omega 3, som er bra for hjertet. Olivenolje kan erstatte smør i omtrent hvilken som helst oppskrift, selv som dips for sjømat når kombinert med din favoritt krydder.

Fruktpuré

Applesauce, mashed bananer og puréed svisker, mango, jordbær, pærer og druer kan erstatte smør når du baker. Gjør pureer hjemme eller kjøpe dem på Rimi. Most frukt gir mer smak og fiber til en oppskrift, samtidig som den tilbyr en lavere fettfattig alternativ til smør. Frukt puréer er også en stor kilde til antioksidanter.

Avokado

Avokado fungere godt som en erstatning for smør i tradisjonell baking. Bytt ut smør med lik mengde avocado i rask brød, muffins og enda noen brownie og kakeoppskrifter. Avokado er kremet tekstur gir mykere, seige variantene bakevarer som er mindre sannsynlig å smuldre. Avokado også øke et produkts ernæringsmessig verdi ved å legge gode fettstoffer og mange vitaminer, mineraler og fytokjemikalier; kalori-innhold er også redusert.

Andre Innbyttere

Hvitløk og hummus er gode erstatninger for spreadene når du spiser toast eller andre brødprodukter. Stekt hvitløk gjør en fryde spredning, og oljer inneholder antioksidanter, vitamin C og fosfor. Kjøp hummus på lokale dagligvarebutikker, eller lage din egen. Den er tilgjengelig i en rekke varianter, for eksempel stekt pepper, hvitløk og stekt aubergine hummus.