Digidexo.com

Hvordan finne en Denturist

Hvordan finne en Denturist


For dem som har mistet sine naturlige tenner, kan proteser være anstendig substitutter og kan gi en behagelig oral helse livsstil. Ifølge American Dental Association, en person som ikke bruker nødvendige proteser vil lide en sag i munnen muskler og kan miste muligheten til å spise normalt. Selv om en generell tannlege kan utdanne deg på behovet for gebiss, er en denturist en spesialist som produserer og passer de kunstige tennene og kan hjelpe deg ordentlig vare på dem.

Bruksanvisning

•  Spør tannlegen din om du er en kandidat for proteser. Det finnes flere typer protese settene, og du kan være klar for dem før du tror du er. Spør tannlegen din for å anbefale en eller flere denturists i ditt område.

Størst noe helsevesenet plan du har for å få informasjon om hva protese dekning tilbys. Hvis du er usikker, kan du ringe leverandøren for detaljer.

Les ofte stilte spørsmål (FAQ) side på nettstedet for American Dental Association (ada.org). Spørsmål og svar adressere slike bekymringer som, hva gjør proteser føler? hva er en protese? hva er forskjellen mellom konvensjonelle og umiddelbare proteser?

Oppsøke muligheter for gratis proteser. Flere nettsteder, inkludert denturesweb.info; dental.onehealthylifestyle.com, og medicalsalute.com, gir muligheter for de rette kandidatene til å få gratis proteser og gebiss omsorg.

Kontakt din lokale Rotary Club

Søk kommunikasjonstjenester for tann wearers som kommenterer om deres protese omsorg. Legg inn spørsmål som søker råd om å finne proteser i ditt område, omsorg for gebiss, og problemer knyttet iført proteser.

Ring Better Business Bureau med navn på denturists i telefonkataloger eller på nettet, og be om informasjon om anmeldelser eller klager på noen av fagfolk i ditt område.

Gjør en avtale med denturist du velger. I løpet av denne kommunikasjonen, spør hva du trenger å ta med til første avtale. Hvis noen dental postene er nødvendig, få dem fra din primære tannlegen