Digidexo.com

Sår hals Cures med saltvann

Sår hals Cures med saltvann


En sår hals som er hovne og ømme gjør det vanskelig å svelge og puste selv når du er syk. Saltvann hjelper naturlig eliminere smerten av en sår hals og gir en rask kur.

Sår hals: Hevelse

Hevelse i halsen som gjør det vanskelig og smertefullt å svelge er forårsaket av en infeksjon fangst vann i halsen sin fuktige vev. Salt trekker vannet ut og tørker membranene for å lindre smerte og hevelse.

Salt som desinfeksjonsmiddel

Salt er et flott alternativ middel for sår hals fordi det er en naturlig desinfeksjonsmiddel. Det er kraftig i bekjempelsen av infeksjoner. Dens tørkemidler også hjelpe trekke infeksjonen ut av fuktige vev. Salt bidrar også til å ødelegge bakterier som forårsaker infeksjoner.

Salt Water Wash Increaes Circulation

En salt vann vask forbedrer også sirkulasjonen i de berørte områdene. Økt blodtilførsel gir mer oksygen og hurtigere helbredelse, og bringer også antistoffer mot området raskere og mer effektivt.

Forebygging av sår hals med Salt Water Wash

Rutinemessig gargling med salt vann kan også bidra til å forhindre en sår hals oppstår i første omgang ved å stoppe infeksjoner før de kan ta fatt. Gargling med en blanding av ½ til 1 ts salt til en kopp varmt vann en gang om dagen vil sterkt redusere sjansene for å utvikle en smertefull sår hals forårsaket av staph infeksjoner.

Type Salt: Sea Salt eller Table Salt?

Mens havsalt er ofte spioneringen som et bedre alternativ enn bordsalt, ifølge Dr. Katherine Zeratsky på Mayo Clinic nettsted, er det nesten det samme. Vanlig bordsalt vil fungere helt fint for en sår hals.