Digidexo.com

Naturlig behandling av revmatoid artritt

Hvis du opplever hevelse og stivhet i leddene i hender, håndledd, knær og ankler, kan du bli lider av revmatoid artritt, en progressiv inflammatorisk sykdom og autoimmun lidelse preget av forverring av synovialhinne, en beskyttende slimhinnen vev som fungerer som et sjokk absorber for leddene.

Du kan ikke kurere sykdommen din, men du kan være i stand til å forbedre din tilstand og livskvalitet ved å utforske naturlig behandling av revmatoid artritt.

Strategier

Tenk å få hyppige massasjer. Dype vev massasje er antatt å øke produksjonen av endorfiner, som er kroppens naturlige smertestillende.

Redusere forbruket av animalske produkter, fordi de er høy i arachidonsyre-innhold. Denne syren omdannes i kroppen til leukotriener, prostaglandiner og andre inflammatoriske mediatorer som bidrar til svelling og smerte forbundet med reumatoid artritt.

Påfør aktuell kremer som inneholder capsaicin, som er avledet fra chili peppers. Capsaicin er ansett som en naturlig behandling av revmatoid artritt, fordi det hemmer frigjøring av substans P i nerveender. Substans P er et nevropeptid som signaliserer hjernen til å oppfatte smerte. (Se referanse 1.)

Unngå å engasjere seg i aktiviteter som involverer belastning eller plutselige støt, noe som kan øke risikoen for skade på leddene.

Kosttilskudd

Øk inntaket av omega-3 fettsyrer. I en 2002 gjennomgang av 20 år igjen av tilgjengelig medisinsk litteratur, med tittelen "Omega-3 fettsyrer i betennelser og autoimmune sykdommer," Senter for genetikk, ernæring og helse konkluderte med at "mange av de placebokontrollerte studier med fiskeolje i kroniske inflammatoriske sykdommer avslører betydelig fordel, herunder redusert sykdomsaktivitet og en senket bruk av betennelsesdempende medikamenter. " Mekanismen bak dette er først og fremst inhibering av inflammatoriske mediatorer kollektivt kjent som cytokiner.

Supplere med S-adenosylmethionin (SAM-e), en form for aminosyren metionin, som blir naturlig produsert av kroppen til å stimulere produksjon av proteoglykaner, proteiner som danner byggesteinene i brusk. Argentinske forskerne som gjennomførte en dobbeltblind klinisk studie med 45 fag finnes ikke bare at tilskudd av SAM-e var like effektivt som piroksikam i å redusere betennelse og smerte, men det Lettelsen var mer langvarig. (Se referanse 2.)

Undertrykke produksjonen av overflødig betennelsesmediatorer enda lenger ved å ta brennesle blad ekstrakt. Tyske forskere har funnet ut at nesle blokkerer utgivelsen av leukotriener med 50% og prostaglandiner med 100% innen 24 timer etter tilskudd. (Se Referanse 3.)