Digidexo.com

Hva naturlige vitaminer eller urter kan bidra til å øke sjansene for graviditet?

Hva naturlige vitaminer eller urter kan bidra til å øke sjansene for graviditet?


Det tar de fleste kvinner i gjennomsnitt seks måneder til ett år å bli gravid, men kvinnelig fertilitet kan forsterkes ved tilsetning av visse vitaminer og urte tilskudd til dietten.

Betydning

Hvert år i USA er det ca 6 millioner kvinner som sliter med fruktbarhet problemer mens 2 millioner ektepar er infertile.

Typer

Kvinner som prøver å bli gravide bør ta en prenatal vitamin, folsyre og vitamin E supplement daglig, i tillegg til urte kosttilskudd som chasteberry og dong quai.

Funksjon

Prenatal vitaminer gir næringsstoffer viktig for generelt god helse. Folsyre hjelpemidler i forebygging av fødselsskader. Vitamin E øker fruktbarhet, og Chasteberry og dong quai kosttilskudd øke generell fruktbarhet samtidig balansere østrogennivå.

Betraktninger

I forbindelse med vitaminer og urte kosttilskudd, en kvinne kan øke hennes sjanser for befruktning ved å spise godt balanserte måltider, trene regelmessig og unngå alkohol, sigaretter og koffein.

Advarsel

Kvinner som prøver å bli gravide, bør kontakte et autorisert helsepersonell for å diskutere mulige risikoer og bivirkninger før du legger noen vitaminer eller urte kosttilskudd til kostholdet.