Digidexo.com

Slik unngår smertefulle Night Leg Cramps

Nattlige leggkramper kan være en pinefull måte å våkne opp. Leggkramper skje med oss ​​alle, og det meste av tiden det er sjeldent, men det er definitivt minneverdig. Å vite når du er sannsynlig å oppleve en etappe krampe og dens årsaker kan hjelpe deg til å unngå disse uhøflig og smertefulle oppvåkninger i midten av natten.

Bruksanvisning

hydrat kroppen din med mye vann, spesielt når du kommer til å være usedvanlig aktiv i løpet av dagen. Kramper kan være et tegn på dehydrering. Eldre mennesker har et større antall nattlige leggkramper, og de er også utsatt for ikke å få nok vann; dette er fordi de prøver å unngå mange turer til badet i midten av natten.

Spis matvarer for å holde kroppen i førsteklasses stand. Mangel på kalium, kalsium og magnesium kan alle resultere i leggkramper ifølge National Institute of Health. Foruten meieriprodukter, kalsium er tilgjengelig i brokkoli, ansjos, mandler og sardiner. Noen kaliumholdige matvarer er bananer, aprikoser, rosiner, og bakt potet med hud. Matvarer rike på magnesium er nøtter, hele korn og bønner.

Bruk høy kvalitet solide sko. Leggkramper er vanlig hos folk med flate føtter og andre strukturelle fotproblemer.

Stretching leggmusklene forsiktig før du går til sengs hver natt vil hjelpe dem til å slappe av og gjøre deg mindre sannsynlig at lider av en krampe, ifølge Mayo Clinic

Tips og advarsler

  • Behandling av benet krampe med en ispose eller en varmepute vil bidra til å lette smerten av krampe. Tar over-the-counter etappe krampe piller som inneholder kinin etter en dag med anstrengende aktivitet kan bidra til å minske sjansene lider av kramper i natt. Få opp og gå sakte, ta et varmt bad eller dusj, og masserer området kan alle bidra til å lindre kramper og smerter.