Digidexo.com

Øvelser for Angst Relief

Mer enn 40 millioner voksne i USA lider av noen form for angst. Behandlinger er like forskjellige som symptomer, inkludert reseptbelagte medisiner, ulike former for psykoterapi og urtemedisiner. Men enkel øvelse tilbyr også en effektiv måte å redusere symptomer på angst. Målet ditt bør være å finne en øvelse du liker, så hold deg til det.

Hvordan trening hjelper

Trening kan gi en motvekt til de følelsesmessige, psykologiske og fysiske symptomer på angst. Det øker selvfølelse og selvtillit ved å gi positive, oppnåelige mål. Trening gir også en distraksjon fra de negative tanker om deg selv som ofte følger med angst.

Angst kan også bidra til isolasjon; den lidende ikke ønsker å gå ut eller være rundt andre mennesker. Så, for å komme seg ut å ta en tur eller gå til et helsestudio for en yoga klasse vil hjelpe deg å bekjempe at trangen til å være alene. En annen bonus: Øvelsen vil føre til at kroppen til å frigi lagret adrenalin, noe som gjør at du føler deg roligere.

Mengde mosjon

Ifølge Mayo Clinic, kan det ta 30 minutter med trening, tre til fem ganger i uken for å forbedre symptomer på depresjon og angst. Men selv 10 minutter om dagen vil bidra til å lindre disse symptomene for kortere perioder. Starter med kortere perioder vil gjøre målet om regelmessig mosjon synes mer oppnåelig.

Beste typer trening

Øvelsen som du liker mest - og at du vil feste med over tid - er den beste typen for behandling av angst. For noen kan det bety lange turer eller joggeturer. For andre kan aerobic klasser eller yoga være mer attraktivt. Eller du kan finne at å sette et mål om å lære en ny ferdighet, som tennis eller golf, kan være nøkkelen til å opprettholde en regelmessig mosjon regime. Uansett hvilken form for trening du velger å behandle symptomer på angst, er det viktigste å gjøre det regelmessig, selv om du ikke er i humør. Som tiden går, vil du være mindre sannsynlighet for å oppleve dager da du ville egentlig heller bare bli i sengen.