Digidexo.com

Hvordan bruke Naturmedisin å behandle Attention Deficit Disorder

Hvordan bruke Naturmedisin å behandle Attention Deficit Disorder


Personer med ADD har ofte problemer med å slappe eller beroligende seg ned. Naturmedisin sies å behandle ADD symptomer som disse gjennom bruk av relativt rimelige urtemedisiner, avspenningsteknikker og andre holistiske metoder. Naturmedisin er et system av medisin som bruker naturlige helbredende prosesser for å behandle og forebygge mange vanlige plager.

Bruksanvisning

Lær om Attention Deficit Disorder

•  Lær om ADD symptomer som konsentrasjonsvansker og følge retninger, fra bøker og nettsider (se Ressurser nedenfor) før du bruker naturmedisin for å behandle ADHD. Lære om ADD forhånd vil hjelpe deg å forstå hvordan tilstanden er ofte diagnostisert og behandlet. Vær oppmerksom på at ADD manifesterer forskjellig hos barn og voksne.

Se en tradisjonell eller naturopathic lege for diagnose hvis du mistenker at du eller et familiemedlem har ADHD.

Lær hvordan Naturmedisin kan behandle ADD

Bruk naturopathy å behandle ADD i henhold til årsaken. Naturmedisin adresser fysiske, følelsesmessige og sosiale forhold knyttet til tilstanden. Lær hvordan du selv behandle i alle disse områdene på Naturmedisin Online (se Ressurser nedenfor).

•  Vurder kostholdet ditt. Dietter høy i raffinerte karbohydrater (sukker) og lav i viktige vitaminer og mineraler kan høyne ADD symptomer. Rådfør deg med en naturopathic utøveren for måter å endre hva du spiser og legge naturlige kosttilskudd til kosthold som vil dempe virkningene av tilstanden.

Bruk behandlinger eller modaliteter for å fremme avslapning og håndtere stress, for eksempel kiropraktikk, massasje, akupunktur eller hydroterapi. En naturopathic utøveren kan fortelle deg hva som best lette din ADD symptomer.

Vurdere endringer i livsstil å behandle ADD naturlig. Arbeider eller er relatert til mennesker i små grupper eller en-mot-en kan hjelpe til å lytte og fokusere. Et rolig område som er dedikert til å jobbe reduserer distraksjoner.

Tips og advarsler

  • Bekreft din diagnose før du begynner naturopathic behandling.
  • Naturopathic behandling adresser gjentakende ADD symptomer som glemsomhet, forvirring og manglende evne til å fokusere på oppgaver. Besøk på sykehuset hvis du opplever pusteproblemer, svimmelhet eller annen sykdom i tillegg til disse symptomene.
  • Før du starter noen alternativ medisinsk teknikk, være klar over at mange ikke har blitt vitenskapelig evaluert. Ofte er tilgjengelig om deres sikkerhet og effektivitet kun begrenset informasjon. Hver stat og hver disiplin har sine egne regler om hvordan alternativ medisin utøvere kan være faglig lisensiert. Hvis du bestemmer deg for å besøke en, velger du en lisens fra en anerkjent nasjonal organisasjon. Ta kontakt med din primære helsepersonell om din beslutning først. Hold legen informert om alternativ medisinsk teknikk du gjennomføre.