Digidexo.com

Hvordan å senke blodsukkeret med kosthold

Forekomsten av type 2 diabetes er økende i Amerika. Motstand mot kroppens produseres naturlig insulin karakteriserer denne tilstanden. Insulin hjelper kroppen prosessen glukose som det gjør fra maten som du forbruker. Ifølge Mayo Clinic, er økningen i aldersdiabetes direkte relatert til en økning i fedme i dette landet. En måte å redusere blodsukkeret og redusere risikoen for å utvikle diabetes er å endre kostholdet, som også kan hjelpe deg å miste vekt. Dette kan hjelpe deg å unngå et liv med medisiner for å kontrollere blodsukkeret ditt.

Hvordan å senke blodsukkeret med kosthold

•  Utvikle et daglig kaloriinntak plan med hjelp av en ernæringsfysiolog eller diabetes pedagog. Lær hvordan du kan beregne dine totale anbefalte daglige kommunikasjonen porsjoner fra hver matvaregruppe ved planlegging hjem måltider og spise ute.

Reduser forbruket av stivelsesholdige karbohydrater og raffinert korn. Kroppen omdanner karbohydrater til glukose for energi. Spise store mengder karbohydrater kan føre til for mye glukose i blodet og blodsukkermålinger som er høyere enn normalt. The Mayo Clinic antyder at det daglige karbohydrat inntaket bør være mellom 45 og 65 prosent av din totale daglige kalorier. For å oppnå en ideell balanse, øke inntaket av frisk frukt og grønnsaker, hele korn og fiber.

Redusere eller eliminere kalorier fra raffinert sukker. Prøv lav-kalori søtstoffer eller alternativer som stevia og agave nektar i drinker og mat. Selv om noen mennesker bruker honning som et alternativ til sukker, inneholder faktisk det mer kalorier og karbohydrater enn sukker.

Redusere porsjonsstørrelser og spise mindre porsjoner for å redusere antall kalorier som du forbruker daglig. Når du spise ute, være oppmerksom på at de fleste delene i restauranter er minst dobbelt anbefalte porsjonsstørrelser.

kutte det daglige inntaket av mettet fett og transfett. Bytt til lettmelk og spise mer magre proteiner. Bruk fast fett som smør og margarin med måte, og erstatte disse mettet fett med sunnere alternativer som olivenolje, rapsolje og nøtter. Husk at alt fett er høy i kalorier.

Spis de samme mengder mat konsekvent og rundt de samme ganger daglig. Dette bidrar til å holde blodsukkeret stabilt. Det hjelper også regulere stoffskiftet, slik at kroppen din forbrenner kalorier mer effektivt.

Drikk alkohol bare med mat. Det kan føre til lavt eller høyt blodsukker, avhengig av hva annet du spiser. Husk å ta med alkohol kalorier når du måler ditt daglige kaloriinntak.

Hint

  • Store mengder av karbohydrater, fett eller kalorier øke blodsukkeret. Ikke hopp over måltider. Dette gjør faktisk kroppen jobbe hardere. Noen undersøkelser tyder på at flere mindre måltider om dagen er bedre enn tre store måltider.
  • Rådfør deg med lege eller kostholdsekspert om høye blodsukkermålinger. Over tid, kan de bli diabetes. Det er ingen magisk kur for høyt blodsukker. Unngå udokumenterte kurer og kjepphest dietter.