Digidexo.com

Fast Food & the Zone Diet

Dr. Barry Sears, skaperen av Zone dietten, sier at grunnlaget for dietten er å spise riktig mat i riktige proporsjoner å holde hormoner som er generert som et resultat av de matvarer som vi spiser i riktig sone. Dietten opprettholder en balanse mellom lav-fett proteiner, fett og sunne karbohydrater. The Center for Science i Public Interest debunks teoriene som Dr. Sears baserer kostholdet på, men er enig i at det er et sunt kosthold som vil hjelpe folk til å gå ned i vekt.

Fundamentals

The Zone Diet opererer under den forutsetning at det kan avverge hjertesykdom, høyt blodtrykk og diabetes ved å holde en diett som består av 30 prosent protein, 30 prosent fett og 40 prosent karbohydrater. Dietten krever ikke en nedskjæring av kalorier, men heller revurdere kilden av kalorier i det gjeldende diett.

Dietten krever tre måltider og to snacks (ett sent på ettermiddagen og den andre i slutten av kvelden) per dag. Spise en liten mengde protein omtrent på størrelse med håndflaten din hånd på hvert måltid og snacks, og doble den mengde gode karbohydrater. Unngå ugunstige karbohydrater, eller spise dem i mindre mengder. Konsultere glykemisk indeks for å bestemme gunstig versus ugunstige karbohydrater.

Fastfood alternativer

Tiden vil trolig komme når du blir tvunget til å velge mellom å spise en fast food måltid eller hoppe over måltid helt. The Zone Diet forbyr går mer enn fem timer uten å spise, så hurtigmat er et bedre valg.

Frokost smørbrød, for eksempel en pølse, ost og egg croissant, er akseptabelt hvis du fjerner den øverste halvdelen av muffin eller croissant og spise den som en åpen front sandwich. Frokost burritos med egg og ost er også greit å spise.

Bestille roastbiff eller grillet kylling smørbrød i stedet for hamburgere, forkaster den øverste halvdelen av bun. Det er noen unntak, for eksempel Wendys Junior Cheeseburger uten bun og ingen ekstra karbohydrater. Stekt fisk smørbrød er vanligvis ikke anbefalt, men den ultimate fiskesmørbrød på Long John Silver er et unntak. Bestille alle smørbrød på hele hvete boller, flatbrød eller pita, hvis tilgjengelig.

De fleste salater er akseptabelt så lenge fettfattig dressing er et alternativ. Chili, kylling elendige, kylling eller kalkun wraps eller ubåter er tillatte i tillegg. Når du bestiller en sub, spiser bare halvparten av brødet. En stor bit av pizza med tynn bunn eller medium stykke tykk skorpe pizza er greit å spise, og kan bli toppet med kylling, skinke eller grønnsaker. På fast food fiskerestauranter, en bestilling av bakt torsk med en hush valp eller 10 stykker av battered reker med ingen sider er greit for et måltid.

Ting du bør unngå på fast food restauranter er majones, vanlig salat dressing (lav-fett dressing er fint), brus og pommes frites. Hvis du har tenkt å bestille en dessert, kutte ut alle karbohydrater med måltidet å imøtekomme det.

Forslag

Et godt måltid på Kentucky Fried Chicken er et kyllingbryst sandwich med ingen hud eller panering, og side bestillinger av grønne bønner og cole slaw. På McDonalds kan du nyte en grillet kylling sandwich, spist åpen front, og en hage salat med fettfattig dressing. Quiznos liten honning bourbon kylling sandwich på hvete brød spist åpen front eller Subway er kalkunbryst og skinke wrap er begge gode valg.