Digidexo.com

Hvordan eliminere Sinus infeksjoner

Sinus infeksjon symptomer er svært lik symptomene på forkjølelse eller influensa. Symptomer inkluderer nysing, hoste, rennende nese, lunger og sinus press. Når du begynner å føle smerte i øverste tennene og til slutt føler en hodepine som ikke vil gå bort, vet du at du har utviklet en bihulebetennelse snarere enn en forkjølelse eller influensa. Tilbakevendende lidelse fra bihulebetennelse og turer til legen kan til slutt unngås ved daglige nesevaske behandlinger utføres hjemme.

Bruksanvisning

•  Kjøp en sinus kit, tilgjengelig til enhver stoff butikk eller noen supermarkeder. Esken skal inneholde en nasal vanning flaske sammen med ferdigblandede pakker som inneholder natriumklorid og natriumbikarbonat.

Puss nesen, clearing hvert nesebor så mye som mulig med vev. Dette vil bidra til å fjerne slim og gjør vanning enklere.

Kjør vann fra springen før det blir varmt å ta på, men ikke varmt nok til å brenne fingrene. Den indre fôr av nesen din er sensitiv, og du bør ta forholdsregler for ikke å brenne det. Vannet bør være varmt nok til å skylle ut slim eller blokkering.

Fyll nasal vanning flasken til den stiplede linjen som er merket på flasken. Riv opp en ferdigblandet pakke og hell hele innholdet i flasken. Skru på lokket og plasser fingeren over hullet i lokket. Rist forsiktig på flasken for å blande jevnt pulveret med vann.

Len deg over din bad vask og plassere den svarte spissen på vanning flasken direkte i høyre nesebor. Ikke dytte det opp neseboret, men forsiktig plassere vanning flaske munnstykket helt opp til det, blokkerer nesebor åpningen. Pust ut av munnen bare og klemme forsiktig vanning flasken for å tillate en jevn strøm av vann å gå opp din høyre nesebor slik at det vil gå ut av venstre nesebor.

6. Klem nasal vanning flaske før vannet når en halvveis i flasken. Fjern nasal vanning flaske fra høyre nesebor og la vannet renne fra nesen. Ikke blås nesen. Slå venstre nesebor og gjenta forrige trinn. Ikke svelg noe vann som går inn i munnen din. Svelging av løsningen i en stor mengde kan forårsake diaré.

forsiktig blåse nesen i en vev, blokkerer det ene neseboret med fingeren mens du blåser. Skyll nasal vanning flaske ren. Gjenta sinus vanning prosedyren to ganger om dagen på ubestemt tid å elimineres bihulebetennelse.