Digidexo.com

Hvordan balansere kroppen din er kjemikalier gjennom Ernæringsterapi

Hvordan balansere kroppen din er kjemikalier gjennom Ernæringsterapi


Dårlige kostvaner og uttømming av næringsstoffer i jord kan bety at kroppen ikke har de nødvendige næringsstoffer for å legge til rette for normale funksjoner. Ernæringsterapi forsøker å gjenopprette balansen i kjemikalier i kroppen vår ved å gjeninnføre den naturlige kjemikalier til kroppen i form av antioksidanter, mineraler, lipotropes, fiber og mer. Det sies å behandle alt fra slangebitt til schizofreni.

Bruksanvisning

Utdanne deg selv om Ernæringsterapi

•  Forstå at Ernæringsterapi utøvere ikke anser sitt felt å være "alternativ medisin", men et nødvendig supplement til andre medisinsk praksis. Disse utøverne føler at Ernæringsterapi er en trygg behandling, mens flere tester utføres på kommersielle legemidler, som typisk har farlige bivirkninger.

Vit at prosessen med Ernæringsterapi bare prøver å rette balansen av kjemikalier som finnes naturlig i kroppen gjennom å legge til eller trekke næringsstoffer. Ingenting utenriks er stadig introdusert.

Lær at Ernæringsterapi først ble testet i 1950 for å behandle psykiske lidelser. Senere, i 1960, Linus Pauling vedtok behandling i forhold til psykiatri. Han mente at "de riktige molekyler i riktige mengder 'var medisinsk gunstig.

Lær mer på nettet på nettsteder som Ernæringsterapi Online (se Ressurser nedenfor).

Ta kontakt med en lege og balansere kroppen din

Finn en Ernæringsterapi lege på American College for Advancement i Medicine nettsted, som lar deg søke etter spesialitet (se Ressurser nedenfor).

Snakk med din valgte legen å se om denne behandlingen er riktig for deg, og deretter sette opp en ernæringsmessig plan som kan korrigere og gjenopprette den kjemiske balansen i kroppen din.

forstå at hele hensikten med Ernæringsterapi er å korrigere kjemiske ubalanser for den fysiske og mentale fordel for pasienten. Ved behandling med en dyktig utøver, vil du balansere kroppens kjemikalier.

Tips og advarsler

  • Kostnad for Ernæringsterapi varierer på behandlingen de hadde fått, men generelt forblir moderat priset. Du kan være foreskrevet vitaminer, insulin eller lipotropes. Sjekk med din lege.
  • Mange medlemmer av det medisinske fellesskapet avvise mange av de helsemessige funn relatert til Ernæringsterapi tross den store mengden av bevis for det motsatte. Sjekk med legen din for å se om denne behandlingen er riktig for deg.
  • Besøk en nødsituasjon rom eller legekontoret med en gang hvis du opplever intense svimmelhet og besvimelser.
  • Før du starter noen alternativ medisinsk teknikk, være klar over at mange ikke har blitt vitenskapelig evaluert. Ofte er tilgjengelig om deres sikkerhet og effektivitet kun begrenset informasjon. Hver stat og disiplin har sine egne regler om hvordan alternativ medisin utøvere er lisensiert. Hvis du bestemmer deg for å besøke en, velger du en lisens fra en anerkjent nasjonal organisasjon. Ta kontakt med din primære helsepersonell og holde legen informert om alternativ medisinsk teknikk du gjennomføre.