Digidexo.com

Positivt og ulemper med en Mageplastikk

I et samfunn som setter en stor vekt på fysisk perfeksjon, er det lett å se hvorfor flere og flere mennesker ser på fordeler og ulemper med kosmetiske operasjoner. En av de mest populære av disse operasjonene er mageplastikk. Mens noen kosmetiske behandlinger er ganske subtil i sine effekter, en mageplastikk tendens til å gjøre en dramatisk og vanligvis behage endring i utseendet på mageregionen.

Arr

En av de største ulempene med å få en mageplastikk er arrene igjen fra operasjonen. Noen ganger arrene vil være mer diskret enn andre ganger, men et arr er uunngåelig når denne type arbeid er gjort på magen. Vanligvis er et arr fra hofte til hofte plassert under eller rundt navlen regionen. Det arr kan vanligvis forblir skjult under en svømmetur dress bunn. Ofte arret faktisk vil virke mer overdrevet på ett punkt av helbredelsesprosessen, før det begynner å avta senere etter ca ni måneder etter kirurgi.

Kostnad

Tummy tucks, eller mageplastikk, pleier å være kostbar. Den eksakte prisen varierer mye av kirurg, kroppen din, og hva du ønsker å ha gjort under operasjonen. De fleste kirurger liker ikke å sitere sine Mageplastikk priser med ut en konsultasjon med den potensielle kunden til å vurdere hans eller hennes eksakte situasjon. Imidlertid vil de fleste buk tucks koster mellom $ 3000 og $ 10.000. Foruten grunnavgift, er merkostnader også tacked på for spesielle og nødvendige tjenester, som for eksempel anestesi. De fleste kirurger har flere finansieringsmuligheter tilgjengelig for å hjelpe deg i din søken etter et mer attraktivt magen.

Ferdig produkt

Den største pluss av en mageplastikk er måten magen din vil se og tillit boost du vil motta etter operasjonen. Selv om det vil ta noen måneder å fullt helbrede, vil du se resultater nesten umiddelbart etter mageplastikk. Huden din vil bli strammet, abs mer definert, strekkmerker og cellulitter reduseres hvis ikke borte, og du vil se mye bedre i det favoritt bikini. For mange mennesker, pro dette oppveier de ulemper med pris og arr.