Digidexo.com

Hvordan velge en voksen Vekttap Camp

Hvordan velge en voksen Vekttap Camp

Vekttap leirer er retreat-type anlegg der en person trenger for å gå ned i vekt kan motta den rette motivasjonen og verktøy for å lykkes. Et hederlig voksen vekttap leiren med en godt utviklet program kan hjelpe sine medlemmer nå sin idealvekt og forbedre sin livskvalitet. Selv om det er mange leirer for voksne, er det viktig å velge den rette. Her er noen faktorer å vurdere.

Bruksanvisning

•  Dra nytte av vekttap camp kataloger som GrownUpCamps.com ™. En person kan utføre et søk etter land og begrense det ned fra staten.

Tenk Green Mountain. Leiren har 37 års erfaring i å håndtere kvinners vekt problemer. Dessuten hjelper medlemmer nå sin sunn vekt, hjelper programmet medlem bygge deres selvtillit. Et annet alternativ er Hilton Head Health i South Carolina. Sin en-ukes program omfatter en vurdering og evaluering.

Se etter en voksen vekttap leiren med en helhetlig tilnærming til vekttap. Foruten sunn livsstil endringer, omfatter en helhetlig tilnærming naturlig stress management teknikker og gir bistand til å utvikle et positivt kroppsbilde. Noen tilbyr også åndelig veiledning.

Spørre om de ansattes kvalifikasjoner. Leiren må ha kvalifiserte rådgivere, dietitians, ernæringsfysiologer og psykologer. I tillegg bør teamet inkluderer en kvalifisert fysiolog. Fysiologer forstå effekten at emosjonelle problemer har på kroppen.

Velg et vekttap camp som gir individuell, personlig oppmerksomhet til sine medlemmer. Finn ut hvor mange medlemmer deltar i hver økt. Det bør være liten nok til å tillate instruktøren å svare på hvert medlemmets spørsmål og løse eventuelle bekymringer.

Sats på en leir som tilbyr ettervern støtte. Leiren skal ha rådgivere som et medlem kan kontakte etter eksamen fra programmet. Spesielt under sårbare øyeblikk, å ha et nummer å ringe for støtte kan utgjøre forskjellen mellom tilbakegang til usunne matvaner og lykkes.

Tips og advarsler

  • Personer som deltar på en voksen vekttap leiren kan forvente å endre sitt kosthold og engasjere seg i hard trening.
  • Vær forberedt på å ta imot konstruktiv kritikk, følger et strukturert program og utøve selvdisiplin.