Digidexo.com

Slik fjerner vedvarende Lice Nits

Slik fjerner vedvarende Lice Nits


Oppdager at den vedvarende kløe på din egen eller ditt barns hode skyldes lus kan være alarmerende og pinlig. Hodelus er svært smittsom og påvirke folk i alle sosioøkonomiske nivåer. De er ikke smittebærere, men de sprer seg raskt, så det er best å behandle dem raskt og grundig. Siden nits, eller lus egg, holder seg til skaftet av håret med et lim-lignende stoff, er det viktig å fjerne dem helt for å unngå videre angrep.

Bruksanvisning

•  Sikre et badehåndkle rundt skuldrene til personen som du sjekker for nits. Bruk en sikkerhetsnål for å holde håndkleet sikret i front.

Fukt håret med vann, og deretter bruke hår fuktighetskrem for å hindre at den tørker ut mens du fjerner nits.

Skill håret i små seksjoner, og sikre hver seksjon bort fra den delen av hodet du arbeider videre med hårnåler.

Forbered en bolle med såpevann laget med en halv teskje av oppvaskmiddel og en kopp varmt vann. Denne løsningen vil bli brukt til å rydde av din nit fjerning kam mellom hår seksjoner.

Løft en hårlengde opp og bort fra hodet. Sett kammen inn i seksjonen ved hodebunnen og forsiktig gre gjennom til endene. Gjenta dette på samme hårlengde 3-7 ganger for å fjerne eventuelle nits klamrer seg til håret sjakter. Gjenta dette trinnet for hver hårlengde til hele håret er kjemmet, skylling kammen i oppvaskmiddel løsning i mellom seksjonene.

Steriliser nit kammen med en løsning laget av en halv teskje av husholdningenes ammoniakk blandet med en kopp varmt vann. La kam for å ligge i minst 15 minutter for å drepe eventuelle nits igjen på den.

Vask håret å bruke en sjampo som er spesifisert for lus fjerning. Følg instruksjonene på emballasjen.

Gjenta denne prosessen 7 til 10 dager senere for å sikre fullstendig lus og nit fjerning. Gjenta om nødvendig.

Tips og advarsler

  • Alle vaskbare gjenstander må vaskes med det varmeste vannet mulig og tørkes i tørketrommel for å drepe lus. Eventuelle nonwashable elementer kan behandles med en aerosol lus-drapet spray. Mindre nonwashables kan holdes i en forseglet plastpose i to uker for å avslutte livsløpet til lus på dem.
  • Unngå å dele luer, hår tilbehør, børster og kammer.