Digidexo.com

Hvordan bli en Reiki

Reiki er en gren av holistisk og alternativ medisin bevegelse som fokuserer på å flytte universell livsenergi for å støtte en persons naturlige helbredende prosesser. En av de beste tingene om Reiki er at hvem som helst kan bli en Reiki utøveren og levere sine fordeler til folk.

Bruksanvisning

•  Finn en Reiki Master villig til å dele sin kunnskap om å behandle noen med Reiki. Mange Reiki Masters er villige til å lære elevene, vanligvis etter en passende gebyr avhengig av studentens midler. Pass på å sjekke avstamning av Reiki Master, som de beste mestere kan spore sin opplæring tilbake til grunnleggeren av Reiki, Dr. Mikao Usui.

Gjennomgå attunement i hendene på Reiki Master. For å bli en Reiki utøveren, må en Reiki Master kanalisere energi inn i begynnelsen utøveren som vil omstille hennes chakraene som ny utøver resiterer en bestemt mantra som vil styrke hennes tilknytning til Reiki energien. Denne innvielsen er vanligvis gjøres i løpet av 1 til 2 dager, og også innlemmer selvutvikling øvelser.

Oppnå nivå 2 Reiki for å kanalisere Reiki på avstand. Det andre nivået av kanalisere Reiki gjør at utøveren å sende Reiki på avstand, som blir ganske nyttig når du arbeider med familie, venner og kunder som ikke kan berøres fysisk. Dette kurset er også går over en eller to dager, men vanligvis krever en større finansiell forpliktelse, noe som representerer en forpliktelse til prinsippene i Reiki.

Praksis kanalisering Reiki. En Reiki Master vil vanligvis lede begynnelsen Reiki utøveren gjennom de første gangene han kanaler Reiki til master føles utøveren er klar til å gå av på egen hånd. Etter det kanalen Reiki for familie, venner og kolleger, praktiserende og spre positive universelle energien som er i kjernen av Reiki.

Åpne opp en praksis. Reiki kan kombineres med flere andre typer healing teknikker, fra konvensjonell medisin til aromaterapi, og kan øke en persons respons på andre behandlingsformer de har hatt. Lær teknikker som massasje og krystall healing for å blande disse ferdighetene sammen.

Lær andre om Reiki. Bli en Reiki Master, som er stadium 3 av Reiki læring, og innebærer månedene av å studere en-mot-en med en sertifisert Reiki Master. Dette vil styrke troverdigheten i de alternative og holistiske medisin områder, og det til slutt blir hjørnesteinen i å være en Reiki utøveren.

Tips og advarsler

  • Å bli en Reiki utøveren vil kreve en betydelig forpliktelse over tid dersom lært på den tradisjonelle måten. Brevkurs og fjernundervisning kan redusere tiden det tar å bli en Reiki utøveren. Imidlertid kan disse kursene føre til et troverdighetsproblem når du arbeider med mer tradisjonelle Reiki utøvere.