Digidexo.com

Herbal Behandling for Hernias

Et brokk kan utvikle seg i nesten ethvert område av kroppen, men den vanligste brokk typen forekommer i magen; det begynner når en del av magen beveger seg gjennom en åpning i mellomgulvet. Noen ganger kan du ha en liten brokk og ikke engang vet det, men andre ganger en større brokk kan gi deg symptomer som gass, raping, kvalme og sure oppstøt. Til tider kan en brokk bli alvorlig, og herniated delen av magesekken blir strangulated.

Herbal rettsmidler kontra legehjelp

Legehjelp er nødvendig hvis brokk er strangulated, fordi blodtilførselen til området er blokkert. Hvis du får problemer med å svelge, hvis du føler en blokkering i spiserøret, eller hvis du opplever smerter i brystet, bør du gå til legen for å utelukke en ekstrem brokk. Kirurgi kan være nødvendig for å reparere tilstanden. Hvis du imidlertid har en mild brokk, kan urte-behandlinger bidra i å lindre noen av symptomene du kan oppleve. Du kan kjøpe urter oppført her på nettet eller på en lokal helsekostbutikk.

Berberis

Berberis er en urt som har vært brukt i århundrer for å behandle gastrointestinale problemer, og for lindring av magesyke. Berberis har berberin i den. Dette er et alkaloid som har anti-inflammatorisk og antimikrobielle midler for å bidra til å redusere sjansen for å utvikle en infeksjon eller gastrointestinal irritasjon. Videre bidrar denne urten for å glatte over intestinal vegger og slappe av musklene, og lindrer gastrointestinal ubehag. Du kan trygt spise berberis i en dose på seks 500-mg kapsler daglig, to før hvert måltid.

Bromelain

Fordelene med bromelain, et enzym, ble først oppdaget på 1800-tallet. Det hjelper å redusere healing tid, for å redusere betennelse, og for å lindre smerte. Dette enzymet er også utmerket for acid reflux eller halsbrann. En kopp ananas daglig gir en helt naturlig kilde til bromelain. En kapsel supplement kan lette fordøyelsesprosesser; du kan trygt spise opptil 500 mg per dag, og du bør ta dem før måltider for bedre fordøyelse.

Djevelens Claw

Djevelens Klo er en urt som er gunstig som en halsbrann behandling og for å gjenopprette en dårlig appetitt til en sunnere tilstand. Djevelens klo inneholder harpogosides, som tilbyr antiinflammatoriske midler og smertelindring. Denne urten er tilgjengelig i kapselform i en dose på 2-3 300 mg hver dag med et måltid for å lindre halsbrann i forbindelse med en hiatal brokk. Du bør ta tilskudd for en periode på ni uker, stopp for to, og deretter gjenta i ytterligere ni uker, slik at kroppen ikke utvikler en toleranse for urten.

Hawthornia

Hawthornia er en blanding av urter som brukes til å behandle femoral brokk (en utvekst av tarmen i låret området), lyskebrokk (en bule i pungen eller lysken), og navle brokk (en utvekst nær navlen). Hoved-ingrediensene i urteblandingen består samlingen av hagtorn, citris frø, litchi frø og fennikel, men denne urte supplement inneholder også fersken kjerne, lerkespore tuber, nutgrass, tare, Kina-bær frukt, tre-nerved Spicebush, flatsedge, tare, og orientalsk vann Banan. Tillegget tilbys i 500 mg kapsler, som du kan konsumere i en dose på to kapsler daglig for økt muskulær støtte i området der brokk stammer.