Digidexo.com

Homøopatiske midler for sykt tannkjøtt

Homøopatiske midler for sykt tannkjøtt


Gum Disease (gingivitt og periodontitt) kan behandles homeopathically. Homeopati, en form for alternativ medisin, fungerer med fortynnede preparater av stoffer som forårsaker effekter som ligner på symptomene som presenteres. Disse behandlingene er generelt ansett som trygt av konvensjonell medisin, men alltid konsultere helsepersonell angående noen medisiner for å sikre at det er riktig for deg.

Symptomer

Gingivitt er irritasjon i tannkjøttet. Symptomene inkluderer rødhet, blødning og dårlig ånde. Periodontitis refererer til mer alvorlig betennelse i vevet som omgir tennene, noe som innebærer progressivt tap av benet rundt tennene og kan føre til tap av tenner. Folk i alle aldre kan bli påvirket, men ungdom er spesielt utsatt på grunn av dårlig tannhygiene.

Behandling

Hoved homøopatisk middel tilgjengelig for kjøp på din lokale helsekost butikk eller på internett er Mercurius solubilis Hahnemanni i en 6c potens. (Homeopatiske midler er utlevert basert på centesimal potens skala. 6c er det laveste passende potens, en som ikke er giftig.) Vurder bruk Natrum muriaticum for mer alvorlig sykdom. Hver rette bør tas som anvist på pakken, vanligvis fire ganger daglig i opptil tre dager.

Forebygging

For å forebygge tannkjøttsykdommer, utøve god tannhygiene, inkludert vanlig daglig børsting (inkluderer taket av din munn og tunge) og tanntråd for å fjerne bakterier. Skyll ofte med en blanding av ett gram av hydrogenperoksyd og ett gram av vann. For hovent tannkjøtt, skyll igjen med en løsning av en halv teskje salt og en halv glass vann.