Digidexo.com

Hvordan å stoppe kreft med kosthold

Kosthold og ernæring spiller en avgjørende rolle i sykdomsforebygging, inkludert kreft forebygging. Noen kreftformer kan skje uansett noen tar de nødvendige forholdsregler, men å følge et sunt kosthold og trener regelmessig vil bidra til en sunn livsstil.

Bruksanvisning

Hvordan forebygge kreft med kosthold og ernæring

•  Spis frukt. Frukt er høy i anti-oksidanter, som bidrar til reparasjon vevsskade i kroppen. Dette vevet skaden er knyttet til økt risiko for kreft. Når du tror anti-oksidanter, tror levende farger. Frukter som blåbær, jordbær og sitrusfrukter er høy i anti-oksidanter.

Spis grønnsaker. Som frukt, grønnsaker er rike på antioksidanter, som kan bekjempe kreft. Betakaroten er en god antioksidant, men store mengder - som finnes i kosttilskudd - kan øke kreftrisiko. Grønnsaker som er høy i beta-karoten er de røde og oransje seg, for eksempel søtpoteter, gulrøtter og squash. I likhet med frukt, antioksidant-rik grønnsaker er de lyse i fargen, inkludert spinat og paprika.

Spis fisk. Fisk er høy i omega-3 fettsyrer, som kan undertrykke kreftdannelse eller forsinke kreft vekst i dyr. De beste kildene til fisk omega-3 fettsyren er laks, hvitfisk og skalldyr. Det er viktig å begrense inntaket av høy kvikksølv fisk, for eksempel fliser fisk, hai og tunfisk.

Exercise. Kosthold og fitness går hånd i hånd når bekjempelse av sykdom. Regelmessig trening har vist seg å redusere risikoen for brystkreft og tykktarmskreft dersom aktiviteten resulterer i vekttap. Overvektige mennesker er på et mye høyere risiko for kreft enn ikke-overvektige mennesker.

Tips og advarsler

  • Avstå fra å røyke eller slutte å røyke, noe som øker risikoen for lungekreft og andre krefttyper.
  • Et sunt kosthold og regelmessig mosjon programmet vil også kjempe hjertesykdom.
  • Hvis du har en historie med kreft eller finne klumper på kroppen din, gå til en lege. Kosthold og mosjon alene vil ikke kvitte deg med kreft.