Digidexo.com

Hvordan bli kvitt Puffy, Anbud Eyes

Hvordan bli kvitt Puffy, Anbud Eyes


Informasjon om hvordan du blir kvitt puffy, kløende og ømme øyne raskt. Følg disse tipsene for å lindre symptomene dine.

Bruksanvisning

•  Den vanligste årsaken til puffy, kløende eller irriterte øyne er allergi. Ta en allergi tablett ved første tegn på irritasjon i øynene for å redusere ubehag. En Benadryl tablet vil gjøre utslaget og gi noen lettelse.

Legg kalde kompresser for øyet å redusere eventuell hevelse som du kan ha oppstått. Varme teposer også arbeide underverk på å redusere øye poser og ubehag.

Støvsug tepper daglig for å kutte ned på støv midd buildup og investere i allergivennlige puter, tepper og dyner hvis du stadig opplever puffy øyne. Vask alle hjem stoffer ofte.

Sørg for at du får nok søvn hver natt. Søvnløshet kan føre til øye poser og den beste kur for at i dette tilfellet er å få en god natts søvn.

Hold hendene rene og unngå å berøre dine øyne. Hvis du må gni øyet, må du alltid så bruker rene hender som har blitt rengjort skikkelig med såpe og vann. Ta alltid kontakt linser når øynene er stresset og ubehag.