Digidexo.com

Hvordan vite om mine acai piller er fortsatt gode

Acai piller har gjort ganske plask i vekttap industrien. Kan skilte med en kraftig blanding av antioksidanter og andre næringsstoffer som ikke bare vil hjelpe deg å miste vekt, men også føle deg bedre fra innsiden og ut, disse pillene er i høy etterspørsel. De er sagt å hjelpe til med vekttap og kvitte kroppen av bebygde giftstoffer som kan hemme vellykket slanking. Hvis du er usikker på om du acai piller er fortsatt god, er det noen faktorer du kan se på.

Bruksanvisning

Komme i gang

•  Kontroller utløpsdatoen. Som med alle supplement, bør det være en "bruk-by" dato eller en utløpsdato på produktets etikett. Hvis datoen ikke har gått bør du være godt å gå.

Kontroller at pillene ikke er varme skadet. Hvis pillene dine er lagret på et sted som er for varm, kan dette føre til at pillene til tidlig miste sine fordeler. Pillene dine bør oppbevares på et kjølig, mørkt sted, for eksempel et kjøleskap, for å sikre at de varer lengst. Hvis dine piller ble forlatt utenfor eller i solen, kan de begynne å smelte og holder seg til hverandre, noe som gjør dem mindre effektive.

Kjøp en frysetørret formel. Det finnes ulike måter å få de acai bær i pilleform. De mest vanlige metoder er frysetørking, spraytørking og trommeltørking. Den beste metode for å sikre bærene beholder sin høyeste nivå av næringsstoffer er gjennom frysetørking.

Unngå acai frø. Acai piller som har acai frø som deres kilde til næringsstoffer er minst sannsynlig til å holde opp. I stedet blir piller som inneholder bær s papirmasse og huden i en frysetørket formel anbefales.

Kjøp piller med høy ORAC verdi. (ORAC er oksygen radikal absorbans kapasitet.)
Denne statistikken vil bli oppført på flasken, og jo høyere ORAC verdi, jo bedre pillen vil være, og jo lenger det vil holde seg effektive. Vanligvis acai bær scorer godt inn i 5000 ORAC rekkevidde. Piller som ikke har et høyt nivå er ikke laget med de beste råvarer av høy kvalitet og bør unngås.

Hint

  • Oppsøke acai piller som har Omega 3, Omega 6 og Omega 9 ingredienser i dem. Disse er viktige fettsyrer som hjelpemiddel i absorpsjon av acai bær.
  • Før du begynner å ta noen supplement eller pille, sjekk med en lege, spesielt hvis du tar noen andre medisiner.