Digidexo.com

Hvordan bekjempe tretthet Naturligvis

Det er ikke alltid en underliggende tilstand som får oss til å bli sliten, noen ganger er vi bare føler deg sliten. De gode nyhetene er at det alltid er en måte å bekjempe tretthet naturlig. Det er mange vitamintilskudd på markedet i dag som kan hjelpe oss til å føle mer våken under vårt daglige aktiviteter. Det kan ta litt tid etter begynner kosttilskudd å legge merke til en endring i hvordan energisk du føler hele dagen. Du bør alltid snakke med legen din før du begynner å ta kosttilskudd og naturpreparater for dine plager. Legen din kan finne at du har en tilstand som forårsaker du å være trøtt og medisiner for at tilstanden vil hjelpe med tretthet. Her er noen trinn for å følge når du bekjempe tretthet naturlig.

Bruksanvisning

Du bør starte kosttilskudd med vitamin B og C sammen med Siberian Ginseng og Panax Ginseng. Begge vitaminene B og C har vært kjent for å forsterkes immunforsvar og har andre store fordeler. Siberian og Panax Ginsengs har blitt brukt som naturlige energi boosters for en stund. Den doble Ginsengs pluss vitamin B og C er en flott måte å starte noen supplement regimenter for å bekjempe tretthet naturlig.

Hvis du er og har vært å ta et supplement med Siberian Ginseng, Panax Ginseng og vitamin B og C, og det virker ikke som det skal kan du legge til det. Hvis du har et lavt nivå av magnesium i kroppen kan det føre til at du føler deg trøtt, prøv å legge om 400-800 mgs av det til din daglige vitamin regiment. Du kan også legge til NADH, et enzym som er gjort naturlig å bidra til å øke energinivået. Du ville ta 2,5 mgs av NADH to ganger om dagen i ti dager og deretter 5 mg to ganger om dagen

Det finnes andre gunstige ting er aminosyrer, adrenal kompleks og linfrøolje. Hvis mengden av protein i kroppen din er lav kan det føre til at du føler deg sliten. Amino Acid kan beholde protein byggeklosser fra å bli lav. Linfrøolje har fettsyrer som vil bidra til å bygge opp immunforsvaret og hjelper cellekomponenter få mer styrke. Du kan ta en ts. av linfrø olje om dagen, to piller av adrenal kompleks i morgen, og en pille to ganger om dagen av aminosyrer. Du bør snakke med legen din om fordeler og ulemper med å ta forskjellige naturlige rettsmidler for å hjelpe din trøtthet.