Digidexo.com

Refleksologi Behandling for hemorroider

Refleksologi Behandling for hemorroider


Hemorroider er smertefulle utbrudd langs anus forårsaket av hovne åreknuter under membran slimhinnen i endetarmen. Refleksologi adresser punkter langs hender eller føtter for å håndtere smerte og stimulere healing.

Betraktninger

Det er alltid best å konsultere en profesjonell. Han kan innlemme tilsvarende poeng for hemorroider inn i en helhetlig behandling utformet for å hindre fremtidige utbrudd samt lindre nåværende smerter.

Tynntarm

Behandling vil trolig inkludere reflekser for tarmen, endetarm og solar plexus. Tynntarmen refleks begynner like over hælen sin mediale bue. Den strekker seg halvveis over undersiden av foten i en oval form.

Tykktarmen

Banen av tykktarmen begynner på høyre fot, med stigende tykktarmen. Dette punktet beveger seg vertikalt en tomme over det laterale hælen, og deretter beveger seg over foten. Banen speiles av synkende tykktarmen på venstre fot.

Endetarm

Ved enden av tykktarmen refleksen er rektum refleks, som beveger seg tilbake mot innsiden av foten. Den stopper rett før den mediale buen.

Solar Plexus

Solar plexus punktet kan finnes omtrent en tredjedel fra toppen av hver fot, mellom de første og andre tå. Det regnes som den "mage hjernen", som sine helbredende effekter for alle deler av magen og relaterte lidelser.