Digidexo.com

Natural Pain Relief for Tendinitt

Senebetennelse er en smertefull tilstand forårsaket av betennelse i en sene, som er vevet som forbinder muskelen til beinet. De berørte felles blir smertefullt og mørt når en person har senebetennelse. De mest berørte ledd er albuer, skuldre og knær. Imidlertid kan tendinitt også påvirke håndledd, hofter og hæler. Heldigvis er det mange naturlige metoder for smertelindring for dem som berøres av senebetennelse.

Akupunktur

Mange studier har vist at akupunktur kan være ganske effektive for kortsiktig smertelindring når det kommer til senebetennelse. Det er mange teorier om hvorfor akupunktur virker, men ingen er bevist ennå. Du trenger 1-3 økter per uke i første omgang, men som situasjonen bedrer besøkene som kreves vil minske.

Kompresjon

Hvis tendinitis fører til hevelse, kan det føre til immobilitet av de berørte felles. For å hindre at dette skjer vikle berørte felles eller bære en komprimering plagg. Bruk plagget eller pakk før hevelsen avtar.

Is

Ofte lurer vi på om varme eller is er passende for en skade. Tendinitis svarer best på kaldt. For å lindre smerte og hevelse, bruke en ispose i 10 til 20 minutter om gangen flere ganger daglig. La aldri en is pakke på i mer enn 20 minutter fordi det kan føre til hudskader.

Joint Supplement

Ta en felles supplement som har glukosamin og chondrotin A. Tar et supplement med disse to ingrediensene vil hjelpe din joint leges raskere. Det kan også redusere smerte forårsaket av tendinitis i prosessen.

Massasje

Massasje er nyttig for mange forhold, men det er spesielt nyttig for senebetennelse for en bestemt grunn. Dype vev massasje ikke bare reduserer smerte, men det øker blod og oksygen til det berørte området. Økt blod og oksygen betyr raskere helbredelse.

Natural Anti-Inflammatory

Tendinitis er forårsaket av betennelse. Redusere betennelsen letter problemet selv. Mange naturlige anti-inflammatoriske stoffer fungerer bra for senebetennelse. Du kan prøve en Epsom salt suge, drikke ingefær eller gurkemeie te, eller prøve å ta burdock eller comfrey.