Digidexo.com

Hvordan å holde en Sleep Schedule

Hvordan å holde en Sleep Schedule


Å ha en vanlig søvn tidsplan kan gjøre en stor innvirkning på livet ditt. Når du får en tilstrekkelig mengde søvn du får mer energi, bli i stand til å konsentrere seg bedre og være i bedre humør hele dagen. Å lære å holde en vanlig søvn tidsplan, følg trinnene nedenfor.

Bruksanvisning

Velg timer med tidsplanen. Med jobb, skole og familie forpliktelser, kan det være utfordrende å få nok søvn. Du bør sikte på å få 7 til 8 timer søvn hver natt. Velg en sengetid og våkne tid som ikke bare vil arbeide med din nåværende daglige rutine, men det vil også gi deg tilstrekkelig hvile.

Husk å holde deg til din timeplan hver dag, uansett hva. Helgene kan være spesielt vanskelig. Du kan være kort på søvn fra å gå ute om natten før, eller du kan rett og slett bli fristet til å sove i, fordi du ikke trenger å våkne opp for arbeid.

Ta det sakte. Hvis du trenger å endre tidsplanen søvn på grunn av en endring i jobb eller skole, ikke mas i det. Det vil ta kroppen din tid til å tilpasse seg nye sove og våkne ganger. Vær tålmodig.

Unngå å drikke koffeinholdige drikker i løpet av ettermiddagen og kvelden. Koffein kan forstyrre din evne til å sovne om natten og forstyrrer vanlig søvn tidsplan.

Tren regelmessig. En konsekvent trening rutine vil hjelpe deg å sovne raskere og få bedre søvn.

Gjør en innsats for å takle stressende eller stimulerende situasjoner et par timer før sengetid.

Lag en sengetid rutine. Rutinen skal være avslappende og hjelpe både kropp og sinn slappe av etter dagens aktiviteter. Følg rutinen hver kveld før sengetid.