Digidexo.com

Hvordan å slappe av under en celleprøve

Hvordan å slappe av under en celleprøve


De fleste kvinner ikke liker å få en celleprøve tatt. Fremgangsmåten er ikke smertefull, men det er vanligvis ubehagelig. I tillegg til den fysiske ubehag mange kvinner har et problem med beskjedenhet under en celleprøve. Å kunne slappe av under en celleprøve er viktig. Hvis musklene er spente ubehaget blir større.

Bruksanvisning

•  Husk at det er ikke noe nytt for legen. Celleprøver er noe de fleste kvinner gjør en gang i året. Legen din gjør celleprøver og vaginal eksamener hele dagen hver dag. Til deg er det en veldig bud avtale, men for legen det er en hver dag medisinsk prosedyre han utfører.

Do Kegel øvelser daglig. Bekkenbunnen er en muskel. Trene muskel vil gi deg mer kontroll over det. Selv om du ikke kan få hjernen din til å slappe av i løpet av en celleprøve, vil en godt utviklet bekken muskel kunne være avslappet i forberedelsene til en celleprøve.

Ta en aspirin før du forlater huset. Ta en aspirin før en celleprøve kan bidra til å slappe av deg og gjøre deg til å føle mindre ubehag fra prosedyren.

Be om å bruke badet før du ser legen og tømme blæren selv om du tror du ikke trenger å gå. Å ha en tom blære under en celleprøve vil gjøre det mindre ubehagelig. En full blære vil gjøre det vanskelig for deg å slappe av på bordet.

Gjør dype pusteavspenningsøvelser når du går inn på legekontoret, og hver gang du føler deg nervøs.

Velg en flekk på taket, eller høyt oppe på veggen, for å fokusere på mens du legger på bordet. Det gjør det vanskeligere å slappe av i løpet av en celleprøve hvis du ikke vet hvor du skal plassere dine øyne.

Følg bly legen din. De fleste leger vil prøve å få samtale med en pasient mens de gjør det celleprøve. Spesielt hvis hun vet at du føler deg ukomfortabel. Hun vil stille deg spørsmål og prøve å engasjere deg i samtalen. La legen snakke deg gjennom det, og det vil være over før du vet ordet av det.