Digidexo.com

Castor Oil for Joint Pain

Castor Oil for Joint Pain


Castor olje kan brukes til å lindre leddsmerter og andre typer sårhet ved å opprette en lakserolje pakke og plassere den på det såre området, i henhold til noen helhetlig medisin utøvere.

Om Castor Oil

Castor olje er hentet fra castor bønne plante frø, som vokser i pods. Anlegget, som også er kjent under sitt botaniske navn, Ricinus communis, og blir noen ganger kalt Ricinus, har en tendens til å vokse godt i solrike og varme klima. Frøene, som ligner oppsvulmede biller, og selve anlegget, faktisk er giftig; spise en enkelt frø kan gi deg en urolig mage. Spise en rekke frø kan føre til hjerte-problemer. Imidlertid kan lakserolje opprettes trygt fra frø fordi giftige element, ricin, som er mest konsentrert i castor bean plantens frø, er vannløselig og er utelukket fra olje under produksjon, i henhold til den kanadiske regjeringens giftige planter Informasjon System.

Store mengder lakserolje er importert til USA og Europa hvert år. Oljen blir for det meste brukt industrielt, herunder blir brukt som et smøremiddel og for å gjøre visse trykksverter. Bare én prosent av lakserolje som er laget i USA blir brukt i medisinsk behandling, ifølge Purdue Institutt for hagebruk og landskapsarkitektur, men lakserolje kan være i stand til å bidra til å avlaste visse typer smerte.

Castor Oil and Pain Relief

Ifølge en fersk Huffington Post kommentarer av trener Stefan Aschan, som grunnla Styrke 123 treningsprogram, har lakser olje behandlinger vært i stand til å redusere skade helbredelse tid.

Nonprofit forening for forskning og opplysning (ER), grunnlagt av holistisk medisin utøveren og påståtte synske Edgar Cayce i 1931, foreslår å bruke en lakserolje pakke, sammen med en varmepute, for å forbedre sirkulasjonen og gi lindring for smerter og plager, inkludert joint smerte.

For å opprette en lakserolje pakke, brett et 12x18-in. stykke ull flanell i tre tykkelser, legg den i en gryte og mette den med lakserolje. Plasser pakningen på det området som opplever leddsmerter, dekk med plastfolie og et håndkle til å absorbere overflødig olje, og deretter bruke en varmepute. ARE foreslår forlater flokken på i omtrent en og en halv time, og bruke det i tre dager på rad for å avlaste bli med smerter eller annet ubehag.

Selv bruker lakserolje for å behandle mindre smerter er allment ansett som et alternativ medisin tilnærming, har noen medlemmer av det medisinske fellesskapet undersøkt lakserolje helbredende effekter. I 1994, en revidert versjon av William A. McGarey, MD bok "The Oil som helbreder: en lege suksess med Castor olje behandlinger" ble publisert, analysere case-studier der lakserolje ble brukt til å helbrede medisinske problemer.