Digidexo.com

Hvordan kjøpe astma medisin uten resept

Astma, som begrenser luftstrømmen til lungene, kan være potensielt livstruende. Astma kan være forårsaket av reaksjoner på omgivelsene eller gjennom sportslige aktiviteter. Uansett, for å sjekke ut med legen hvert par måneder har en resept signert kan bli dyrt, og narkotika legge til kostnaden. Men det finnes måter å kjøpe astma medisiner på nettet uten resept.

Bruksanvisning

•  Se gjennom flere lenkene i "Ressurser". Disse lenkene gir astma medisiner (både navn merkevare og generisk) for kjøp over Internett uten resept. Mesteparten av medisinen leveres fra enten Canada eller Europa. Selskapene i disse linkene er trygge, så er mange andre selskaper. Kjøpe produkter fra disse selskapene vil være det samme som å kjøpe generiske medisiner fra et apotek.

Velg medisiner du ønsker å kjøpe. Prøv å feste med enten navnet merkevare eller generisk merke av medisinen du for tiden ta. Denne måten vil du vet at noe er galt hvis du begynner å ha ulike bivirkninger.

Velg "kassen" og fyll inn din betalingsinformasjon samt adresseinformasjon. Send inn ditt kjøp, og din bestilling vil bli plassert. Du vil motta den i flere dager til noen uker i en vanlig mailing konvolutt (det ser nærmere en regning enn noe annet).

Tips og advarsler

  • Selv om de to elektroniske medisinske selskaper notert i "Ressurser" er trygge, kan du aldri være for forsiktig med å kjøpe medisiner på nettet. Sørg for at du har konsultert med legen din om astma medisiner. Du ønsker ikke å ta medisiner som kan motvirke med dagens medisiner. I tillegg vil bestille medisin på nettet risikerer å motta falske medisiner. Selv om dette ikke skje ofte, er det en risiko. Hvis du begynner å oppleve merkelige bivirkninger, stoppe bruken av narkotika. Hvis det fortsetter, går du oppsøke lege.