Digidexo.com

Hva er en luftveis Care Specialist?

Hva er en luftveis Care Specialist?


En luft omsorg spesialist, også kjent som en åndedrettsterapeut, gir testing og omsorg til pasienter med luftveissykdommer. De arbeider i sykehus, testing, og legens kontorer og pasientens hjem, gi omsorg og utdanning til pasienter som bruker spesialutstyr. De er en integrert del av pasientbehandlingen team.

Pedagogiske Krav

Respiratoriske omsorg spesialister må få et minimum av advokatfullmektig grad for å være kvalifisert for credentialing og lisensiering i USA. Disse er som regel hentet fra et lokalsamfunn college. Bachelor- og masterstudier har blitt startet i mange stater for de som ønsker å ta videre utdanning.
Hver person som kommer inn i feltet vil sitte for enten godkjent åndedretts tekniker eller registrert åndedrettsterapeut eksamen. State lisensiering krever bestått og vedlikeholde disse legitimasjon.

Sykehus responsiblities

Respiratoriske omsorg spesialister jobber i alle områder av sykehuset. De er vanligvis en del av kriseteamet under gjenoppliving. De jobber i intensivavdelinger administrerende vifter, noe som gir puste behandlinger og utfører ulike tester. De vil samarbeide med alle aldre av pasienter fra premature barn til geriatriske pasienter.

Testing responsiblities

Testing kan skje på sykehuset, legekontoret eller i pasientens hjem. Respiratoriske omsorg spesialister vil utføre lungefunksjon tester som måler pasientens lungevolum og funksjon. De vil også utføre søvn testing for å overvåke for søvnforstyrrelser.

Lærere og omsorgsledere

Som en luftveisspesialist, kan du fortsette din utdanning og bli sertifisert i enten astma eller kols utdanning. Disse sertifiseringer vil tillate deg å lage omsorg planer for pasienter med noen av disse forholdene. De omsorg planer tillate folk å optimalisere sin terapi ved å planlegge sine medisiner og andre behandlinger, etter behov.

Subspecialties

Som en person gevinster erfaring i bestemte områder av luftveiene og pleie han kan få legitimasjon i hans spesialitet. Det er legitimasjon i søvn, lungefunksjonen testing og pediatri. Disse legitimasjon tillate sykehus og andre arbeidsgivere vet at terapeuten har utmerket seg og møtte et høyere utdanningsnivå i at spesialitet.