Digidexo.com

Anti-Poison Ivy Cures

Anti-Poison Ivy Cures


Bladene av giften eføy planten er vanligvis funnet i klumper av tre, og inneholder sap-lignende sak som forårsaker irritasjon og utslett på huden. Den eneste sanne kur for Poison Ivy er forebygging ved å beskytte huden din fra eksponering til anlegget, men hvis huden din ikke kommer i kontakt med dette anlegget, vil du trenge behandling for utslett som vil utvikle innen 12 til 72 timer. Dette utslett vanligvis vare 1-4 uker.

Oral

Perorale antihistaminer er foreskrevet av leger for å hjelpe i behandlingen av giften eføy. Medisinen bidrar til å berolige effekten av giften eføy fra innsiden og ut ved å gjøre kløe og ubehag som følger med utslett utholdelig. Vær klar over vanlige bivirkninger av antihistaminer, som tretthet.

Aktuelt Behandlinger

Aktuelle behandlinger for Poison Ivy er lett å finne på ditt lokale apotek. De består av kremer, lotion og spray som inneholder anti-klø formler. Herding kløen er viktig for å hindre hud infeksjoner på grunn av ekstrem skrape. Topiske kremer og lotion som inneholder de stoffer som mentol og benzokain fungere godt for å kontrollere kløe, men de må påføres flere ganger om dagen for å gi lindring. Spray og kremer som inneholder hydrokortison redusere hevelse i huden rundt området av utslett. Calamine lotion virker ved tørking av irritert hud, effektivt lindrende umiddelbar kløe og tørke ut utslett.

Naturlig rettsmidler

Naturlige botemidler for Poison Ivy består av å ta havremel bad og soaking i en balje med varmt vann og natron. Hvis det er mulig, vasker de berørte områdene umiddelbart etter eksponering for å forsøke å hindre at det danner seg et utslett eller spredning av for mange områder av kroppen. Hvis en ubehagelig utslett ikke utvikler, suge i et bad med disse naturlige ingredienser for å undertrykke kløe i lengre lengder av gangen; vanligvis flere timer med lindring kan oppnås.