Digidexo.com

Hvordan bli satt fri fra Fråtsing

Hvordan bli satt fri fra Fråtsing


Fråtsing ikke bare henvise til din matforbruk. Snarere viser det til et ønske om å ha mer enn du trenger eller er tilgjengelig for noe, det være seg mat, alkohol, sex, kjærlighet eller vennskap. Fråtsing er noe som kommer innenfra deg. Derfor, sette deg fri fra fråtsing er et spørsmål om å endre din egen oppførsel, noe som må gjøres sakte over tid for at justeringen til å ta tak og opprettholde seg selv.

Bruksanvisning

Konsumere ting saktere. Hvis du spiser et måltid, ta små biter. Hvis du drikker et glass vin, alternative slurker av vin med slurker med vann. Hvis du spiller et dataspill, stå opp og gjøre noen hopping knekt noen få minutter. WebMD refererte til en studie som viste at hjernen ikke blir helt fornøyd med mat før minst 12 minutter etter at vi har begynt å spise. Ved å bremse ned tempoet som du forbruker, vil du nyte ting mer.

Tenk om du virkelig ønsker å konsumere uansett gjenstand for fråtsing er. Er du egentlig sulten? Er du egentlig er tørst? Hvis du tar et øyeblikk, vil du sannsynligvis innse at noen ganger du ønsker å konsumere ting for andre grunner. Hvis dette er tilfelle, ikke konsumere.

Fokus på tilfredsstillende versjoner av de tingene du liker. Så, hvis du finner deg selv å drikke en hel 12-pakning med billig øl, bruke det samme beløpet på en 6-pack. Du vil nyte smaken av øl mer, og du ikke vil konsumere så mye (selv om 6 øl er fortsatt for mange).

stoppe deg fra å si "bare denne ene gangen." Hvis du sier "bare denne ene gangen", så oddsen er at du kommer til å gjøre det mer enn én gang, i henhold til Psychology Today. Så, hvis du sier "bare denne ene gangen," du må aktivt redusere "one" til "null".