Digidexo.com

Urter brukt for Circulation

Det er mange ukonvensjonelle behandlinger for dårlig sirkulasjon som forsøker å styrke sirkulasjonssystemet. Ved å gjøre svake blodkar sterkere og utvide sine åpninger, de skaper bedre blodstrøm gjennom kroppen. Urteterapi er et godt valg for behandling av sirkulasjonsproblemer. Rådfør deg med legen din før du tar fatt på noen urte terapi program.

Alternativer

Hawthorn er en liten tornete busk. Dens ekstrakt fremmer sirkulasjonen ved å utvide blodårene, spesielt koronararteriene. Hawthorn er tilgjengelig i te form eller skjær form. Følg doseringsanvisningen på flasken eller pakken nøye.

Ginkgo ekstrakt er laget av bladene på ginkgo treet og er tenkt å forbedre sirkulasjonen. Det hjelper å utvide blodårene i kroppen. Ginkgo kan tas internt som en te eller skjær form. Følg doseringsanvisningen nøye. Hvis du har blod-clotting problemer, bør du kontakte lege før du tar ginkgo. Ginkgo kan også ha bivirkninger som oppstemthet og fordøyelsesproblemer, men det er generelt ansett som trygt å ta for lange perioder. Det har blitt forfremmet tungt med påstander om at det reverserer aldringsprosessen. Disse påstandene er uprøvd, selv om ginkgo har vist lovende i økende cerebral blodstrøm hos eldre mennesker.

Cayennepepper og ingefær nytte og stimulere blodsirkulasjonen ved å strekke arterioler og kapillærer nær hudens overflate. Cayenne inneholder capsaicins, noe som forbedrer blodsirkulasjonen og koagulasjon. Ingefær har oppvarming og avslappende effekt. Begge disse urtene kan legges til matlaging for gunstige effekter. Prøv å legge en teskje av hver per dag for gode resultater.

Slakter kosten er en gunstig urt å bruke lokalt i lotion skjema for å lindre hevelse og betennelse assosiert med dårlig sirkulasjon. Den aktive ingrediensen i slakter kost er ruscogenin, som har anti-inflammatoriske egenskaper. Ta 300 mg av standardisert ekstrakt tre ganger om dagen for gode resultater.

Hvitløk er nyttig i å forbedre sirkulasjonen i kroppen. Ta 5:56 600-mg kapsler per dag, eller spise en rå fedd hvitløk per dag. Hvitløk er en hjerte-sunn urt som forbedrer sirkulasjonen ved styrkende blodkar. Det bidrar også til å senke blodtrykket. Hvitløk har en mild blod-clotting effekt: hvis du tar antilevringsformål narkotika eller forbereder for kirurgi, sjekk med legen din før du tar hvitløk.