Digidexo.com

Hvordan bli kvitt kaldt symptomer

Hvordan bli kvitt kaldt symptomer


Kalde årstiden kan være en elendig tid på året som du prøver å gå om den vanlige timeplanen til tross for hoste, nysing og en dryppende eller tett nese. Mens det er ingen kur for forkjølelse, lindre symptomene kan utgjøre forskjellen mellom å føle all right eller ulykkelig. Bortsett fra å ta over-the-counter kulde medisin, er det tiltak du kan gjøre hjemme for å hjelpe bli kvitt kaldt symptomer lange nok til å gjøre det gjennom dagen.

Bruksanvisning

•  Bland 1/2 ts. bordsalt med 8 gram varmt vann i et glass. Gurgle med saltvann i 30 sekunder for å lindre en sår hals på grunn av forkjølelsen.

Squirt nasal saltvann spray i hvert nesebor, ifølge bruksanvisningen. Saltløsning lindrer tett nese slik at du kan puste lettere og mer komfortabelt.

Ta over-the-counter kaldt medisin, etter behov. Hvis du har problemer med å sove på grunn av dine kalde symptomer, ta natta medisin for lindring av symptomene dine, samt å hjelpe deg å sove.

Kjør en luftfukter for å legge fuktighet til rommet ditt eller hjemme. Luftfukteren bidrar til å lindre symptomene dine samtidig redusere kalde bakterier evne til å trives.

Fukt en vaskeklut med vann som er varmt, men vil ikke brenne huden. Hold vaskeklut over nese og kinn å avlaste Sinus press på grunn av forkjølelsen. Varme lindrer bihulene og hjelper avløp lunger.

Plasser et par dråper eucalyptus eterisk olje i en vask fylt med varmt, dampende vann. Drapere et håndkle over hodet og helle over duftende varmt vann. Forbli der i 10 minutter slik at damp og eucalyptus kan tømme nesegangene.

Hint

  • Puss nesen når det trengs, i stedet for å snuse slim tilbake igjen. Nose-blowing bidrar til å lindre tett nese.
  • Hold halspastiller hendig å lindre en sår hals og hoste.
  • Vask hendene ofte med såpe og vann for å redusere spredning av bakterier.