Digidexo.com

Hva er Hawthorn Berry brukes til?

Hva er Hawthorn Berry brukes til?


The Hawthorn Berry er en rød eller sort bær som kommer fra Hawthorn busk. Busken, som finnes over hele verden, kan vokse så høye som fem meter og foretrekker solfylte områder. Den er preget av tornete greiner, og før skinn av bærene, små klynger av rødt, rosa eller hvite blomster. Blomster, blader og bær av Hawthorn busken har vært brukt i århundrer for å behandle en rekke plager.

Mat og drikke

Frukten av Hawthorn busk, kjent som Hawthorn bær eller "haw," har blitt brukt som en spiselig vare i hundrevis av år. I likhet med andre bær, har det vært høstet for bruk i syltetøy, gelé og frukt paier. Det har også blitt spist som en rå bær eller brukes som en aksent i andre retter av kulturer som har innfødte voksende Hawthorn busker. I tillegg til disse formål, har europeere betraktet det et legemiddel siden middelalderen.

Sirkulasjons plager

I universitets testing, har personer med høyt blodtrykk og / eller dårlig sirkulasjon dratt nytte av bruk av Hawthorn kosttilskudd. Type viste 2 diabetikere også en forbedring i hypertensjon når Hawthorn Berry ble lagt til deres regime. Disse kosttilskudd inneholder vanligvis en blanding av de Hawthorn bær, blomster og blader. Pasienter bør konsultere legen sin for å hindre en interaksjon, men Hawthorn er generelt ansett som trygt å ta i tillegg til reseptbelagte hjerte medisiner.

Kolesterol og plakk

De antioksidanter som finnes i Hawthorn bær er blitt vist å redusere forekomsten av LDL eller "det dårlige kolesterolet" i blodet. Andre laboratorietester har antydet at bær er i stand til å kontrollere og eventuelt begrense kroppens produksjon av kolesterol. Blandinger av bær, blader og blomster inneholder antioksidanter som hindrer dannelsen og innsamling av plakk i arteriene, noe som kan føre til åreforkalkning.

Hjertesvikt

Forskere har grundig studert Hawthorn bruk som behandling for symptomer på mild til moderat hjertesvikt. Alle studier indikerer at Hawthorn kosttilskudd, alene eller sammen med andre behandlinger, sterkt forbedret hjertefunksjon etter en periode på uker. Bruken av Hawthorn redusert behovet for medisiner, samt å redusere alvorlighetsgraden av symptomene inkludert dårlig sirkulasjon og pusteproblemer. Disse pasientene har også en økt evne til å utøve etter hjertesvikt, noe som kan øke sirkulasjonen og hjerte styrke. Disse fordelene er mest sannsynlig tilskrives Hawthorn er flavonoider og oligomeriske procyanidins, eller OPCs, som øker blodgjennomstrømningen, styrker blodårer og reparasjonscelleveggene.

Angina

Angina, eller brystsmerter, har blitt behandlet med Hawthorn siden middelalderen. Siden denne type brystsmerte resultater fra trange arterier, sirkulasjonsfremmende flavonoider og OPCs hjelpemiddel i lindre dette presset. Angina lider på en Hawthorn regime er i stand til å utøve for lengre perioder uten ubehag. Hawthorn berry alene ble tidligere anerkjent i Europa som en behandling for angina, men et supplement som inneholder blader og blomster er nå foretrukket.