Digidexo.com

Viktige fakta om sykeforsikring

Viktige fakta om sykeforsikring


Viktige fakta å vurdere om medisinsk forsikring inkluderer variasjoner i planer, kostnader, tilgjengelighet av gruppen dekning, fordeler og co-betalinger, og effektene av jobb tap på videreføring av dekning.

Planer

Du kan finne et bredt spekter av helseforsikring planer, hver med spesifikke slutninger og restriksjoner på hva slags medisinske tjenester de gjør og ikke dekker. Du ønsker å finne en plan som passer for de typer tjenester du sannsynligvis vil kreve.

Gruppe Dekning

Den mest kostnadseffektive middel til å få og opprettholde medisinsk forsikring er gjennom gruppen dekning, vanligvis oppnås gjennom arbeidsgiver. Gruppen dekning gir sykeforsikring til reduserte priser til en pool av enkeltpersoner og familier med noen felles faktor, som jobber for samme arbeidsgiver.

Fordeler

Fordelene at ulike forsikringsordningene tilbyr varierer mye. Planer vanligvis dekker sykehus og lege regninger, innenfor gitte rammer. En konkret plan kan eller ikke kan dekke andre medisinske kostnader som briller, reseptbelagte legemidler, videovisninger (som mammografi) og vaksinasjoner.

Co-betalinger

Mens mange planer dekke lege og sykehusbesøk, planer krever ofte den forsikrede å lage en nominell betaling, eller co-betaling, for legens kontor besøk. Planer som dekker resepter kan også kreve nominelle co-betalinger for resepter.

Job tap

Føderale og statlige forskrifter beskytte den forsikrede rett til å opprettholde medisinsk forsikring i tilfelle av en jobb tap. Men i mange tilfeller tidligere ansatt må opprettholde dekning til en høyere pris.