Digidexo.com

De beste ting å Kill Parasitter

De beste ting å Kill Parasitter


Innvollsparasitter kan finnes overalt - i jord, mat, vann og selv i luften. Forskere har identifisert mer enn 3200 varianter som varierer i størrelse fra mikroskopiske til flere meter i lengde. Mens disse parasittene bor hovedsakelig i tarmen, kan de sendes til andre deler av kroppen, inkludert lungene, lever og hjerne. Disse parasitter kan leve i det menneskelige legeme i årevis uten å forårsake noen åpenbare symptomer, noe som gjør diagnose og behandling nesten umulig. Noen mennesker med parasittinfeksjoner kan oppleve tretthet, tilbakevendende diaré, magesmerter, gass, oppblåsthet, vekttap eller vektøkning. Noen parasitter kan forbli i en persons tarmen ubestemt tid, og ikke skape noen store helseproblemer, mens andre kan forårsake sykdom eller død hvis det ikke fjernes. Det finnes flere metoder som har vist seg effektive i å drepe innvollsparasitter.

Urter

Det finnes en rekke urter som har vist seg effektiv på å eliminere innvollsparasitter. De omfatter svart valnøtt skrog, malurt, nellik, gentian rot og timian. Tar noen av disse urter alene, eller sammen, bør drepe eventuelle parasitter som bor i tarmen i ca en uke.

Diett

Hvitløk, som også er en kraftig antioksidant, er en utmerket måte å rense kroppen for parasitter. Det er best å ta hvitløk alene i stedet for i en forberedt måltid for best resultat. Andre matvarer som dreper parasitter inkluderer tyttebær og rå tranebærjuice og gresskarfrø. Innlemme disse matvarene i et sunt kosthold vil hjelpe drepe eventuelle parasitter som lever i tarmen. Probiotika og matvarer rike på betakaroten er også nyttig fordi de gjenopprette gut helse og gjøre tarmen mindre ugjennomtrengelig for parasitt larver.

Kolloidalt sølv

Kolloidalt sølv er ionisk sølv mikropartikler suspendert i rent vann. Det er spioneringen som en trygg og effektiv anti-sopp, bakteriedrepende middel, antibiotika og infeksjon-kampene sammensatte. Den ioniske sølv absorberes gjennom slimhinner og i hovedsak choker parasitter.

Legemidler

For personer med alvorlige parasittinfeksjoner eller infeksjoner som ikke har svart på noen annen behandling, besøke en lege kan være løsningen. En krakk test kan bestilles som vil avgjøre hva slags parasitt egg blir utgytt fra slimhinnen i tarmen. Når legen har bestemt hvilken type parasitt som forårsaker problemet, kan han eller hun foreskrive en riktig medisinering for å eliminere dem.