Digidexo.com

Tegn og symptomer på atrieflimmer Disease

Atrieflimmer er en tilstand som oppstår når høyre og venstre atrium av hjertet, de to øverste kammer, begynner å slå på en oppildnet og tilfeldig tempo. Tilstanden er vanligvis diagnostisert ved hjelp av resultatene fra en blodprøve og resultatene fra en hjerteovervåking økt. Å behandle tilstanden, kan legen forskrive medisiner som regulerer rytmen av hjertet. I ekstreme tilfeller kan en pacemaker må være installert.

Hjertebank

En av de vanligste symptomene på atrieflimmer er hjertebank. Personen kan føle påskynde hans hjerterytme, og til tider kan det føles som om hans hjerte er pounding gjennom brystet hans. Hans hjerte kan føle at den har hoppet over et slag, eller det kan føles som det slår så fort at det er flagrende. Hjertebank kan føre til en engstelig følelse, og de kan også føre til overdreven svetting sammen med en levendegjort puls.

Hypotensjon

Hypotensjon når hjertet ikke slår raskt nok og ikke tilføre nok oksygen-anriket blod til organer i kroppen. Når hypotensjon begynner å sette inn, kan personen oppleve synsproblemer som tåkesyn, dobbeltsyn eller tap av sidesynet. Personen kan oppleve kronisk tretthet og føler at hun ikke kan få nok søvn. Hun kan begynne å utvikle forvirring om hvordan å gjøre enkle dagligdagse oppgaver, og hun kan begynne å oppleve hukommelsestap. Hun også kan bli svimmel og kan besvime.

Angina

Angina er brystsmerter som fører fra hjertet slo for fort. Hjertet kan føles som om det ikke får nok blod ut til resten av kroppen, så for å kompensere det begynner å slå raskere, noe som fører til enorme smerter i brystet. Angina kan også gjøre at personen føler seg svak, og det kan føre ham til å ha problemer med å fange pusten.

Hukommelsestap

Når hjernen er å ha problemer med å få blodet den trenger, vil det noen ganger skape symptomer på grunn av mangel på oksygen. Personen kan begynne å oppleve hukommelsestap; hun kan ha en vanskelig tid å huske hvordan du gjør enkle oppgaver; og hun kan begynne å føle seg forvirret når det er mye stimulans til å ta inn.

Kronisk atrieflimmer

The Mayo Clinic anser kronisk atrieflimmer å være en tilstand som konsekvent viser symptomer før personen oppsøker og mottar behandling fra en lege. For mange symptomer assosiert med atrieflimmer kommer og går. De kan vare i noen få timer, eller de kan vare i noen få dager. Noen mennesker opplever ikke symptomer i det hele tatt, og deres tilstand er bare oppdaget etter at de har gjennomgått en medisinsk undersøkelse.