Digidexo.com

Risikofaktorer for hjertesvikt fra High Output

Risikofaktorer for hjertesvikt fra High Output


Enhver tilstand som fører til at hjertet til overarbeid kan bli en alvorlig risikofaktor for hjertesvikt.

Working hjertet

Når kroppen ikke har nok blod og oksygen til å møte sine kardiovaskulære behov, for eksempel under hard trening, kan det utløse kroppen for å pumpe mer blod og oksygen. Ofte, som hjertet øker pumping, blir kravet oppfylt og mangel på oksygen er løst. Når hjertet er ute av stand til å pumpe tilstrekkelig blod for å forsyne etterspørsel, men fortsatt øker mengden av blod er det å pumpe, kan den begynne å arbeide for hardt. Hvis over-arbeidet fortsetter, kan det hende at hjertemuskelen vokser for sterkt, utvikle en inkonsekvent hjerterytme eller hjerteklaffene som styrer mengden blod som strømmer inn og ut kan svikte. Konsekvensen av hjertet arbeider kontinuerlig for hardt ofte hjertesvikt.

Underliggende tilstander

Enhver tilstand som fører til utilstrekkelig blodstrøm kan utløse hjerte å pumpe mer blod og med mye mer forsøk på å kompensere for behovet. Alvorlig anemi vil senke konsentrasjonen av oksygen i blodet, noe som skaper et behov for mer blodstrømmen for å levere den riktige mengde oksygen. Hypertyreose kan øke nivåene av thyreoideahormoner og øke hastigheten på stoffskiftet, noe som skaper økt blodgjennomstrømning. En tilstand som kalles arteriovenøse fistler oppstår når en arterie og en vene ikke er koblet riktig og forhindre en tilstrekkelig mengde blod strømmer gjennom. Beriberi, en mangel på vitamin B1, er ikke vanlig i utviklede land, men forekommer i tilfeller av kronisk alkoholisme eller dårlig kosthold. Til tross for den årsak har fotsopp blitt observert gjentatte ganger for å gi en høy mengde blod som pumpes fra hjertet. Mangelen på blodstrøm og overdreven pumping av hjertet som resultatene kan til slutt sette noen i fare for hjertesvikt fra høy arbeidsbelastning.

Tegn og symptomer

En lege kan teste for kort, høy, smellende lyd over lårarterien, mens lettere observerbare tegn på å utvikle hjertesykdom er brystsmerter, pustevansker, tap av følelse eller en kulde i bena eller armene på grunn av trange blodårer.

Terapi

For å minske risikoen som følger med høy effekt, bør de underliggende årsakene tas opp. Hvis blodårene blir smalere, kan innsnevring reverseres ved endringer i kostholdet eller stenter kan plasseres for å utvide fartøyene. Hvis anemi er til stede, kan spise mer jernrike kilder til mat handle for å reversere tilstanden, mens fartøy kan være kirurgisk omdirigert til rette effektene av arteriovenøse fistler ..

Forebygging

Risikoen for hjertesvikt kan virke overveldende og kompleks, men med innsats og legehjelp, kan kardiovaskulær helse ofte forbedres og hjertesykdommer kan forebygges.