Digidexo.com

Om Neuromonics Tinnitus Treatment

Neuromonics er en behandling for mennesker som lider av en tinnitus tilstand, hvor det er en konstant ringing, summende eller piping i øret. Neuromonics behandler tinnitus ved å tilpasse en kompakt auditiv enhet til hver enkelt pasients behov. Enheten er laget for å spille musikk på en avslappet volum, og dermed blokkere ut forstyrrende støy utenfra forårsaket av tinnitus.

Betydning

Tinnitus kan være en konstant forstyrrelser i dagligdagse hendelser, inkludert arbeid, sosiale aktiviteter og søvn. Neuromonics er i stand til å målrette de underliggende årsakene til tilstanden.

Time Frame

Den Neuromonics tinnitus behandling har et obligatorisk bruk av to til tre timer per dag og tar ca seks måneder å nå et sluttresultat fra begynnelsen vurdering til de siste avtaler med en spesialisert audiograf.

Fordeler

Den iøynefallende enheten er bærbar, slik at for behandlingstider for å festes i henhold til pasientens plan og aktiviteter. For noen er signalet stille og avslappende nok til å bli brukt som et sovemiddel. Neuromonics 'beroligende lyd kan i seg selv være terapeutisk.

Betraktninger

Den Neuromonics behandling begynner med enheten blir slitt i lengre mengder tid å få første kontroll over tilstanden, deretter gradvis reduseres når hjernen blir i kontroll av tuning tinnitus ut. Den siste fasen av behandlingen krever et vedlikeholdsprogram for å holde tritt med resultatene av behandlingen.

Misforståelse

Neuromonics tinnitus behandling er ikke nødvendigvis laget for å kurere tilstanden permanent, men gi en måte for dem som berøres å stille ut forstyrrelsen og gå om deres virksomhet som normalt.