Digidexo.com

Hvordan lage Oksygen vann hjemme

Hvordan lage Oksygen vann hjemme


I 1931 Dr. Otto Warburg ble tildelt Nobelprisen i medisin. Hans arbeid viste at sykdommer, inkludert kreft, ikke kan trives i et miljø rikt på oksygen. Vann som har blitt fylt med ytterligere oksygen er en god måte å øke oksygeninnholdet i kroppen. Ved å forbruke oksygen tilført vann er det mulig å øke immunforsvaret og hjelper kroppen bekjempe sykdom.

Hvordan lage Oksygen vann hjemme

filtrere vannet. Før du legger oksygen eller andre viktige næringsstoffer til vannet er det viktig å fjerne noe negativt fra vannet. Selv om klor bidrar til å redusere bakterier i vann, bør det fjernes fra vannet før forbruk. I tillegg er det fortsatt mulig for bakterier, kjemikalier og parasitter å være til stede i vann fra springen. Ved hjelp av omvendt osmose eller destillert vann nesten alle urenheter kan fjernes.

Tilsett noen dråper 35 prosent food grade hydrogen peroxide, eller kjøre vannet gjennom en vann revitalizer. Hvis du bruker hydrogen peroxide husk å bruke kun 35 prosent food grade fordi det er den eneste peroxide som er egnet til konsum. The One Minute Cure av Madison Cavanaugh detaljer en protokoll som bruker et bestemt antall dråper i åtte gram vann tre ganger per dag. Antallet dråper økes hver dag til et sett målet er nådd, og deretter sank ned igjen til et vedlikeholdsnivå.

Ved hjelp av vann revitalizer deretter vannet er ganske enkelt helles inn i revitalizer, som ligner en blender, og en av tre innstillinger velges. Vannet blir deretter behandlet for 9, 18 eller 27 minutter, avhengig av hva som er valgt.

Hell i et glass og nyte. Mens vannet fra revitalizer vil smake som vanlig vann, vil det hydrogenperoxyd-vann være mindre behagelig. Det har en tendens til å ha en mer blekemiddel-lignende smak. Hvis dette utbyttet du deretter melken kan brukes i stedet for vann for å skjule smaken.