Digidexo.com

Hvordan kjøpe Mediterranean Food Products

Denne artikkelen beskriver noen grunnleggende forskjeller mellom Middelhavet Diet and US kosthold, og gir en grunnleggende handleliste for mat som passer middelhavsstil, og en liste over typiske amerikanske matvarer som ville bli utelatt.

Hvordan kjøpe Mediterranean Food Products

Du kan ikke gjøre mye bedre for hjertet helse enn den tradisjonelle Middelhavsdietten. Tallrike studier knytte Middelhavet livsstil til lavere risiko for hjertesykdom. Mat valg er mer sunn og plantebasert. I Middelhavet mat pyramide, en frukt, grønnsaker, bønner og korn matvarer dominerer. Olivenolje er ansett som så viktig, det har sin egen seksjon på pyramiden. Kjøtt, på toppen av pyramiden, brukes mer som et krydder enn hovedfokus for et måltid. Kjøtt deler er mye mindre enn her.

Hvis du bodde i den greske øya Kreta, spise Middelhavet ville bli lett. Heldigvis velger Middelhavet matvarer i USA, på matbutikken eller restauranter, er ikke vanskelig. Du kan justere valg i henhold til mat tilgjengelighet og smakspreferanser. For eksempel, i middelhavslandene, ost og yoghurt er ofte laget med sau eller geitemelk, som kan være vanskelig å finne. Så bare erstatte kumelk produkter. Dette er ikke en stor avtale ernæringsmessig. Men ved å benytte vegetabilsk olje for olivenolje vil utgjøre en stor forskjell, på grunn av de unike egenskaper av sunn olivenolje.

Fyll pantry og kjøleskap med: korn matvarer: hele korn brød av alle slag, hele korn, bønner (hermetisert eller tørket), hele korn cerealsProduce: Gå for fersk når det er mulig: frisk frukt, salat grønnsaker, grønnsaker for dampende og sautéing. Frossen og hermetisert er OK, og tørket frukt gjør en stor snack.Dairy: kjøpe geit eller sauemelk ost eller yoghurt hvis du liker de. Ellers kumelksprodukter er fine. Soyaprodukter er OK, også. Bare unngå altfor søtet varieties.Nuts: nøtter har mange helsebringende egenskaper. Peanøttsmør er greit, så er andre mutter Butters. Se opp for saltet nøtter. Når det er mulig, kjøpe usaltede nøtter, spesielt for cooking.Olive olje: Du må ha denne viktige delen av Middelhavet diett i hjemmet ditt, og bruker det daglig. Bruk extra virgin olje for salater eller andre matvarer spist rå. For matlaging, bruke rimeligere oliven oils.Fish: middelhavslandene har lett tilgang til fisk. Hvis du ikke ønsker å bruke det, fokusere på fjærfe eller fettfattig ost og yoghurt for protein.Poultry og rødt kjøtt: Disse brukes i små porsjoner. Med en middelhavsdiett, kan du kjøpe mindre kjøtt per person. Grunnlaget for dine måltider bør være grønnsaker, korn og tørkede bønner.

innse hva du ikke skal kjøpe: Chips og snacks - disse egentlig ikke har noen plass i middelhavsmat. Snack på frukt, nøtter, ost og hele korn brød eller crackers.Sweets og desserter: Spis færre av alle disse. Middel Pyramid begrenser søtsaker til 3-4 / uke. Hvis du vanligvis hengi daglig, kan dette være en stor endring i din spising pattern.Soda pop og brus: Drikk vann, melk eller juice i stedet. Merk at rødvin, knyttet til hjerte helse, er inkludert på Middelhavs Pyramid.

Se Middelhavet Pyramid her: http://www.oldwayspt.org/med_pyramid.html

Hint

  • Husk, kjøtt og fjærfe deler er mindre. Planteføde av alle slag er hovedfokus for måltider.