Digidexo.com

Colon Cleanser Produkter

Kolon rensing er en stadig voksende praksis som er kjent for å lindre visse medisinske tilstander gjennom en prosess som spyler ut skadelige bakterier og avføring i tykktarmen. Med mange lovende kolon produkter på markedet, må du gjøre grundige undersøkelser og rådføre seg med en lege eller colonic spesialist for å velge det produktet som er riktig for deg.

Herbal Renser

Herbal kolon renset bruke naturlige ingredienser som detox kolon trygt, forårsaker liten eller ingen bivirkninger. Urterensemidler kan behandle en rekke medisinske tilstander som er assosiert med en tett kolon. Produkter som Cane Aloe anses den sterkeste for å være i stand til grundig DETOX tykktarmen og leveren. Dette produktet er mest effektiv hvis du er på en diett som er lav i fett og høy i fiber, frisk frukt og grønnsaker.

Colon Cleanser Produkter for vekttap

Tar kolon renset for å redusere vekten er oppmuntret for noen individer. Personer med en historie med fordøyelsesproblemer som hindrer mat fra metabolizing kan dra nytte av vekttap kolon renset. Mange kolon renset kan bidra til å fjerne pounds av slimaktig plakk som tetter tykktarmen, forårsaker ekstra usunn vekt for å bygge opp i magen. I overvektige mennesker, kan disse kolon-rensing produkter korrigere fordøyelsessystemet å arbeide mer effektivt. Næringsstoffene absorberes mer effektivt, forbedre en persons metabolisme og forbedre sin energi. Ta Medifast Program eller Dual Action Cleanse å dra nytte av et vekttap kolon rens.

Kolon renset for parasitter

Mange tar kolon-rensing produkter for å bli kvitt sin tykktarm, mage og tarm av parasitter og andre mikroorganismer. Parasitter kan leve og trives i tykktarmen når en person lider av kroniske tarmproblemer, IBS eller forstoppelse. Ikke være i stand til å eliminere avføring daglig kan skape en opphoping av slimaktig plakk. Slimaktig plakk kan tette kolon vegger, noe som gir et ideelt miljø for parasitter å leve. Colon produkter som er best for å bli kvitt parasitter i tykktarmen inneholder spesielle urter, for eksempel malurt og svart valnøtt. Dr. Natura Kolon er et antiparasitt kolon rens som kan drepe voksne parasitter, for eksempel rundormer til hakeorm, og ødelegge deres egg og larver.

Generelle helse og Utseende

Over tid, kolon bygger opp avføring fra år med mat som ikke ble behandlet riktig. De kan sitte i tykktarmen i flere år og aldri gå ut, og bidrar til hormonelle ubalanser som kan forårsake kroniske hudsykdommer og stemningslidelser. Dual handling rens er et anbefalt produkt som bruker naturlige ingredienser for å regulere hormonelle ubalanser, på grunn av et tett kolon og korrekt flere plager samtidig.

Colonic vanning

Kolon vanning administreres gjennom en colonic pleiere eller kolon terapeuter. Også kalt colonics, fungerer de ligner på en klyster i at en maskin eller pumpe spyler liter vann gjennom en slange inn i endetarmen. Colonic pleieren kan eller ikke kan bruke probiotika, spesielle urter eller enzymer for å skylle ut bakterier i tykktarmen.