Digidexo.com

Low-Fat & Low Sodium Diet

I dagens verden, folk blir mer og mer helse samvittighet. For noen individer, betyr at å holde seg til en lav-fett og lav natrium diett.

Retningslinjer

Hvis du er vant til å spise en 2000 calorie en dag diett, bør du spise mer enn 65 g fett. For de av dere forbruker 1600 kalorier om dagen diett, stokk med ikke mer enn 53 g fett per dag. Disse er standard retningslinjer som FDA råder, men hvis du prøver å gå ned i vekt, må du forbruke mindre fett enn retningslinjene anbefaler. Hold deg til forbruker mellom 500 til 1000 mg natrium per dag hvis du prøver å spise en lav natrium diett i tillegg. De fleste normale dietter består av ca 2000 mg natrium per dag, så dette kutter natrium inntaket ned til det halve eller med så mye som en fjerdedel.

Matlaging med mindre salt

Når mat for dine daglige måltider, kan du bruke salterstatninger i stedet for bordsalt. Unngå mat med hermetisert suppe hvis det er mulig, da disse er vanligvis svært høy i natrium. Du kan søke etter lav-natrium hermetisert supper, men sørg for at du stikker innenfor dine daglige natrium og fett inntaket retningslinjer for å miste vekt. Det samme gjelder for hermetiske grønnsaker. Disse er vanligvis svært høy i natrium, så matlaging med friske grønnsaker i stedet er alltid en god idé. På den måten kan erstatte salt bord og fett. Du kan også lage hjemmelagde supper og buljonger, erstatte der det er nødvendig. Bli vant til å lese mat etiketter og holde orden på ditt daglige natrium og fett inntak. Du må kanskje planlegge menyer på forhånd. Det er der et gratis nettsted, for eksempel FitDay, kommer godt med, der du kan opprette en gratis konto og holde en daglig journal for å holde styr på matinntaket og hvor mange kalorier du brenner hele dagen.

Eksempel daglige menyen

Når du starter en ny diett, kan det være litt overveldende. Du kan være opptatt av om du stikker til kosthold og kan være ekstremt nervøs. For den første uken, kan det være lurt å planlegge og skrive ned hva du har tenkt å spise. Ikke glem å innlemme sunne daglige snacks i kostholdet ditt. Snacks er en viktig del av å miste vekt fordi de hjelpe avverge ekstrem sult og hjelpe deg å komme fra ett måltid til neste.

Til frokost, krafse egg med friske terninger grønnsaker. Prøv spinat, løk og rød paprika. Hvis du ønsker å legge litt ost, legg en svært liten mengde av mozzarella ost. Til lunsj, prøv å kaste en salat med en eddik og olivenolje-basert salat dressing. Til middag, stek noen friske grønnsaker etter eget valg og kaste med fullkorn pasta. Du kan kaste med hvitløk eller andre krydder om nødvendig.