Digidexo.com

Hvordan hjelpe en ektefelle miste vekt

Hvordan hjelpe en ektefelle miste vekt


Motivere din ektefelle til å gå ned i vekt kan være en utfordring. Å være støttende, kjøpe bare sunn mat og holde seg borte fra disse matvarene din ektefelle liker som ikke er bra for ham eller henne. Hele familien kan også bli involvert, og du vil alt være sunnere i det lange løp. Her er noen andre forslag for å hjelpe en ektefelle miste vekt.

Hvordan hjelpe en ektefelle miste vekt

Verve familien din lege hjelp i å snakke med din ektefelle og gjøre forslag om hvordan å gå ned i vekt. Sørg for at din ektefelle forstår at hans helse kan være i fare. Din ektefelle kan være mer sannsynlig å følge faglige råd og mindre sannsynlighet for å få defensive.

Snakk med din ektefelle om å være sunnere og å miste vekt. I stedet for målretting ham spesielt, fortell ham at du ønsker å gjøre endringer for deg selv og hele familien.

Få alle i huset involvert i en sunnere livsstil. Gå, vandre, sykle sykler, og ta treningstimer sammen. Sosialisere med venner som er i en sunn livsstil. Hvis du allerede trener og er passe, spør partneren din om å bli med deg for moro skyld.

Vær støttende. Kompliment din ektefelle når du ser at hun prøver å gjøre en forandring. Uttrykke din tro på hennes evne til å gå ned i vekt. Spør om metoder du kan hjelpe. Prøv ikke å mase eller kritisere.

Gjør endringer i familiens matvaner. Forbered sunnere måltider ved å unngå mettet fett. salt, kolesterol, sukker, behandlet og stekt mat. Bli kvitt usunn snacks. Aksje opp på grønnsaker, lite fett popcorn og annen sunn snacks. Lære nye oppskrifter. Ta deg tid til å forberede sunn mat.

Observer ektefellens matvaner. Hvis hans overspising synes å komme fra overarbeid, frustrasjon eller skuffelse, se om det er en måte du kan bidra til å løse disse problemene og gjøre ting enklere.