Digidexo.com

Hvordan enkelt hjelpe din familie miste vekt Fast

Hvordan enkelt hjelpe din familie miste vekt Fast


Har du prøvd å gå ned i vekt? Har det vært vanskelig å få familien involvert med din vekttap programmet? Her er et par tips.

Hvordan enkelt hjelpe din familie miste vekt Fast

være lidenskapelig.
Du må være lidenskapelig om din søken til å gå ned i vekt og leve en sunn livsstil. Du må være opptatt av å trene daglig. Du må være lidenskapelig om hva du vil og ikke vil spise. Ydmykt, vil din lidenskap smitte over på din familie.

•  Ta bønnen.
Virkelig dette er det første skrittet. Når du har en lidenskap for noe du ber om det. Når du innser hvor et usunt kosthold og mangel på mosjon er langsomt drepe familien din du ber om det. Du vet at du og hele familien må endre sin livsstil du ber om det. Be om at familien endring til en sunn livsstil akkurat som du ber for deres frelse. Det er det.

være sårbare.
Noen ganger vår lidenskap kan forveksles cockiness. Ingen vil følge deg eller virkelig endre seg hvis du er cocky, arrogant og vet alt. Vær ydmyk og sårbar, og la dem vite at du trenger dem. Det fungerte på meg.

Vær Snakkesalig.
Du må la folk få vite betydningen av å spise et sunt kosthold. Du må la folk få vite at de må trene daglig for å redde deres liv. Du må fortelle folk hvorfor du er så lidenskapelig. Jeg tror at hjertesykdom, kreft, diabetes og fedme kan forhindres. Jeg tror min far, bestemor, svigerfar, stefar og mange venner ville ha alle levd lenger hvis de ville ha bare spist mer frisk frukt og rå grønnsaker og utøves daglig. Jeg fortelle alle og de vet at jeg er opptatt av det.

Be Inclusive.
Gjøre ting for å inkludere familien i din søken for å miste vekt. Be dem om å gå en tur med deg i kveld. Fikse dem en kopp fersk juice hver morgen. Dele med dem den boken du leser og diskutere noen av de viktigste punktene. På noen måte kan du tenke på inkludere familien.

Beg.
Du er lidenskapelig bønn, sårbar, pratsom og inkluderende. Du har gjort alt du kan tenke på. Nå Beg. Din bønn vil bli besvart, men du må gå ut på tro. Noen ganger betyr det at Beg.
er det så viktig.

Hint

  • Spis et sunt kosthold
  • Øvelse daglig
  • Drikk rikelig med vann
  • Få din familie involvert
  • Dette vil redde et liv!