Digidexo.com

Hvordan bruke en vekt-tap Journal

Hvordan bruke en vekt-tap Journal


Hvis du har prøvd og feilet for å gå ned i vekt, kan en matdagbok være akkurat det verktøyet du trenger for å lykkes. En ettårig studie publisert av "Journal of the Academy of Nutrition and Dietetics" i 2012 fant at selvkontrollerende gjennom bruk av en matdagbok forfremmet vekttap. Nøkkelen er å være konsekvent. Diskuter journalen med din lege og en lisensiert ernæringsfysiolog.

Hvordan bruke en vekt-tap Journal

•  Sett en liten notisbok eller et par av indekskort i lommen eller i håndvesken og bære dem med deg gjennom hele dagen.

Skriv ned alt du spiser som du går gjennom dagen. Ikke prøv å huske hva du spiste på slutten av dagen. Inkludere informasjon om de delene av maten du konsumert - ". Håndfull druer" for eksempel, en "king size-candy bar" eller en

•  Legg merke til den tiden av dagen og din situasjon. For eksempel: "Jeg spiste en halv en smultring under stabsmøte kl 10"

Beskriv din fysiske og følelsesmessige status. Var du faktisk sulten eller var maten foran deg bare tiltalende? Var du trøtt eller våken? Var du følelsen glad, trist, lei eller engstelig? Identifisere opplevelser og følelser kan hjelpe deg å finne negative trender i dine matvaner.

Skriv i dagboken din hver dag i to uker, inkludert helgene. På slutten av hver dag, lage et notat om hvor mye du trente siden fysisk aktivitet er en viktig del av vekttap.

Gå gjennom journal og se etter trender i spise-og mosjonsvaner. For eksempel kan du spise klippe mens du ser TV eller hoppe over gym turer når du er stresset om et prosjekt på jobben.

Skriv en liste over mål basert på dine observasjoner. Fortsett journalføring og skrive en eller to vekt-tap mål i begynnelsen av hver uke. Det kan være lurt å unngå snacks mellom måltidene eller trening for en ekstra 10 minutter hver dag.

Hint

  • Hvis du er teknologisk avanserte, bruke en online tracker eller telefon app for å overvåke dine matinntak og mosjonsvaner.
  • Del din journal med en betrodd venn eller familiemedlem for et ekstra nivå av ansvarlighet.
  • Kontakt lege før du gjør endringer i ditt kosthold og mosjonsvaner.