Digidexo.com

Hvordan Loose 10 pund i 4 uker

Hvordan Loose 10 pund i 4 uker


Hvis du har nok av ekstra fett på rammen, er det definitivt mulig å miste 10 pounds i fire uker. Denne gjennomsnitt litt over et tap av to pounds per uke, noe som er generelt ansett som en trygg mål. Mosjon og spise riktig, og i en måned, kan 10 av dine overskytende pounds være historie.

Hvordan Loose 10 pund i 4 uker

Konsumere 05:56 mindre måltider per dag, i stedet for tre store måltider. Dette hjelpemidler kroppen i fordøyelsen og holder stoffskiftet opp. Sørg for å konsumere tilstrekkelige mengder protein, frisk frukt og grønnsaker i kostholdet ditt. Redusere mengden av sukker i kostholdet ditt. Redusere mengden av karbohydrat samlet, herunder stivelse som kommer i form av sunne hele korn.

Drikk rikelig med vann i løpet av dagen når du føler deg tørst. Ikke ta i brus eller til og med fruktjuice, da disse er lastet med sukker.

Delta i styrketrening 1-3 ganger per uke. Utfør styrke øvelser for alle de store muskelgruppene i løpet av en uke, inkludert abs, bryst og ben.

Delta i hjerte-intervall trening seks dager i uken i minst 20 minutter om gangen. Kjør i ett minutt, gå i ett minutt, kjører ett minutt, og så videre, til du har fullført 20 minutter av intervaller.

Hint

  • Tillat deg selv en hviledag i løpet av uken hvor ingen styrketrening eller cardio aktivitet er involvert. Å ha en hviledag er viktig.
  • Ikke tren samme muskelgruppe to dager på rad. Musklene trenger tid til å komme seg og vokse.