Digidexo.com

Mat Grade Hydrogenperoksid & Candida

Mat Grade Hydrogenperoksid & Candida


Candida kan manifestere seg i ulike deler av kroppen som en plagsom infeksjon. Hydrogenperoksid kan drepe soppvekst bidra til å løse denne tilstanden.

Thrush

Candida albicans, en type av gjærsopp, kan forårsake infeksjon i munnen, en tilstand kjent som trost. Symptomer inkluderer hvite flekker og smertefulle lesjoner i munnen, ifølge Netdoctor.

Hydrogenperoksid

Hydrogenperoksid, et vanlig stoff som finnes i drugstores og supermarkeder, har desinfiserende egenskaper som gjør det til et populært hjemme bøte for en rekke plager.

Effekt på Fungus

Hydrogenperoksid dreper både bakterier og sopp. Candida-remedies.com bemerker at kroppen produserer hydrogen peroxide naturlig som et forsvar mot mikroorganismer.

Behandling

Candida-remedies.com anbefaler å påføre en blanding av 3 prosent hydrogenperoksyd og en kopp vann til det infiserte området. Netdoctor bemerker at hydrogenperoksid kan også hjelpe pasienter utføre daglige munnhygiene rutiner med mindre smerter før infeksjonen avtar.

Advarsel

Hydrogenperoksid kan føre til sykdom eller død i høye konsentrasjoner. The Food and Drug Administration (FDA) advarer om at 35 prosent "Food Grade" konsentrasjon kan skade fordøyelsessystemet ved svelging.