Digidexo.com

Hvordan å miste vekt for Hour Glass Typer

Leve en sunn livsstil og opprettholde din idealvekt handler om balanse og moderasjon. Selv om kjepphest dietter vil komme og gå, noe som tyder på at du må legge til eller fjerne bestemte matvarer fra dagen din, utvikle en sunn spising program som du kan leve med for resten av livet ditt er fortsatt den beste måten å gå ned i vekt. Uansett hva din kroppstype, å miste vekt er en vanskelig utfordring. For kvinner med et timeglass figur som ønsker å miste de ekstra pounds, vil disse enkle tipsene hjelpe deg på veien til bedre helse.

Hvordan å miste vekt for Hour Glass Typer

En oversikt over alt som du spiser for 1 uke. Mange finner seg snacking klippe. Skrive ned maten du spiser kan hjelpe deg å finne mønstre.

Fokus på frukt, grønnsaker, magre proteiner og hele korn. Naturlige, sunne matvarer bør være kjernen i din spising plan og vil gi sunn drivstoff for kroppen din. Urter og krydder er en fin måte å gi maten mer smak uten å legge kalorier.

Innlemme kardiovaskulær trening i din daglige rutine. Hvis du ikke har trent før, kan det være lurt å begynne med noe enkelt som en tur rundt i nabolaget. Turgåing er en enkel, lav-effekt trening som er bra for timeglass typer som ønsker å gå ned i vekt.

Begynn å trene med lette vekter eller motstand band. Ved å bygge mengden av muskel i kroppen din, vil du øke mengden kalorier som kroppen din forbrenner døgnet rundt. Du vil også forbrenne mer kalorier mens du sover.

Drikk minst 6 til 8 glass vann om dagen. Selv om du får noen av ditt daglige behov fra maten du spiser, er vann veldig bra for vekttap. Det øker stoffskiftet og hjelper kroppen prosessen fiber.

Hint

  • Begynn sakte. Prøv å legge til bare ett trinn til din livsstil hver uke i stedet for å endre alt på en gang.
  • Før du starter et nytt treningsprogram, diskutere planen med legen din.